Polícia namerala ďalšieho rýchleho vodiča v Považskom Chlmci, rýchlosť prekročil o 57 km/h


Foto: Polícia namerala ďalšieho rýchleho vodiča v Považskom Chlmci, rýchlosť prekročil o 57 km/h Foto: KR PZ Žilina

Žilinská polícia informovala v pondelok 5. októbra o nezodpovednom vodičovi, ktorého ráno zastavila hliadka v mestskej časti Žilina - Považský Chlmec. Muž sa na osobnom aute ponáhľal a v úseku, kde platí maximálna povolená rýchlosť 40 km/h, jazdil viac než stovkou.

Príslušníci mýtnej polície zaznamenali aj ďalší takýto prípad a taktiež o ňom informovali na sociálnej sieti. Opäť v ranných hodinách zastavili nezodpovedného vodiča, ktorý prekročil rýchlosť až o 57 kilometrov za hodinu.

„34-ročný vodič sa údajne ponáhľal za chorým psom v smere od Považského Chlmca do Bytče, pričom prekročil rýchlosť o 57 km/h. Vodič bol zastavený hliadkou Oddelenia mýtnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline,“ spresňuje Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Žiline na sociálnej sieti.

Kontroly dodržiavania maximálnej povolenej rýchlosti v Považskom Chlmci sa ukazujú ako efektívne. Mnohí motoristi v mestskej časti výrazne prekračujú rýchlosť a ohrozujú ostatných účastníkov cestnej premávky.


V minulosti došlo na frekventovanej ceste k viacerým vážnym nehodám, pri niektorých skončili autá prevrátené aj na streche.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina