Žilinské ulice a námestie zaplnia v rámci charitatívnej akcie Rally Radosti superšportové autá


Foto: Žilinské ulice a námestie zaplnia v rámci charitatívnej akcie Rally Radosti superšportové autá Foto: Rally Radosti

Viac než 40 superšportových áut „preletí“ už tento víkend v policajnom sprievode slovenskými mestami. Tie počas akcie s názvom Rally Radosti zaplnia námestia v siedmich mestách a Žilina bude jedným z nich.

Cieľom podujatia je podpora detí s neurologickými ťažkosťami, vyzbierané financie poputujú do nemocníc. Každý účastník a návštevník môže deti podporiť osobne prispením do kasy, SMS správou v tvare “DMS RR20” na číslo 877 (suma 2€) alebo zaslaním peňazí na transparentný účet.

Všetky vyzbierané finančné prostriedky poputujú na neurologické oddelenia nemocníc na západnom, strednom a východnom Slovensku. Na prvom ročníku charitatívnej jazdy, ktorý sa uskutočnil v lete minulého roka, sa podarilo vyzbierať sumu viac než 5 000 eur.


Rally Radosti 2020 odštartuje na trnavskom Trojičnom námestí v piatok 11. septembra o 10:00 hod. Odtiaľ sa sprievod presunie do Zvolena a následne do Košíc. V sobotu napoludnie vyrazia superšportové autá smerom do Spišskej Soboty a o pár hodín neskôr zavítajú do Žiliny.

Žilinské ulice a námestie Andreja Hlinku zaplní viac než 16 tisíc konských síl, očakávaný príchod sprievodu je o 17:00 hod. Posledné dve zastávky Rally Radosti budú v nedeľu v mestách Trenčín a Nitra.

Viac informácií nájdete na www.rallyradosti.sk

Miesto: Námestie A. Hlinku, Žilina
Dátum: 12.09.2020 - 17:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu