Dnes ráno došlo pred obcou Belá k čelnej zrážke osobných áut, podobná nehoda sa stala aj v nedeľu


Foto: Dnes ráno došlo pred obcou Belá k čelnej zrážke osobných áut, podobná nehoda sa stala aj v nedeľu Foto: Hasičský a záchranný zbor

Dnes 7. septembra v ranných hodinách boli hasiči, policajti a záchranári vyslaní na pomoc zraneným k dopravnej nehode pred obcou Belá (okres Žilina). Na ceste druhej triedy II/583 sa zrazili tri osobné vozidlá.

K udalosti boli ihneď vyslané všetky záchranné zložky z Terchovej aj zo Žiliny, pri náraze sa malo zraniť až päť osôb. Príslušníci Policajného zboru museli cestu uzavrieť až do odstránenia následkov nehody. 

K podobnej udalosti došlo aj v nedeľu 6. septembra dopoludnia, kedy museli po čelnej zrážke dvoch osobných áut frekventovanú trasu taktiež uzavrieť. Kľukatá cesta druhej triedy medzi obcami Stráža a Belá je známa častými nehodami. V jednej časti je dokonca označená ako nehodový úsek.

Vodiči zvyknú v týchto miestach predbiehať aj v zákrutách či jazdiť rýchlo a nezodpovedne. V oboch prípadoch, kedy sa tieto dve čelné zrážky stali, bola vozovka mokrá.

Dopravná nehoda medzi obcami Belá a Stráža 6.9.2020


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu