Príďte na nesúťažný MTB maratón PEDÁLovník v Rajeckej doline


Foto: Príďte na nesúťažný MTB maratón PEDÁLovník v Rajeckej doline

Organizátori vás pozývajú na poloorientačný nesúťažný MTB maratón. Zažite celodenný výlet na bicykli krásnym prostredím Rajeckej doliny, Súľovskej kotliny a pohorím Lúčanskej Malej Fatry od 30km do 130km, s ôsmymi kontrolnými bodmi. Víťazom je každý kto prejde aspoň dvoma kontrolnými stanovišťami. Pedálovník sa bude konať 23.5.2015 na kúpalisku Laura v Rajeckých Tepliciach. V areáli bude možné stanovať od piatku 22.05.2014 do nedeľe 24.05.2014. Parkovanie áut bude možné pred bránami areálu.

Poloorientačný nesúťažný MTB maratón

Každý účastník dostane na prezentácii farebnú mapu veľkosti A3, kde je vyznačná najdlhšia trasa po ktorej účastníci idú. Na vyznačenej trase účastníci zbierajú do mapy pečiatky, ktoré potvrdzujú prejazd kontrolným bodom. Celkovo ich na trase bude 8. V cieli sa spočítajú a zapíšu spolu s časom dojazdu. Účastník sa môže kedykoľvek z trasy odpojiť a ísť smerom do cieľa.

Víťazom je každý kto prejde aspoň dvoma kontrolnými bodmi. Počet máp, suvenírov ako aj štartujúcich je obmedzený na 400. Viac informácií na http://www.bikepoint.sk/pedalovnik/

foto: mtbiker.sk

Miesto: -
Dátum: 23.05.2015 - 07:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu