Tip na koniec prázdnin: pretek Bike Valachy a grilovanie vo Velkých Karlovicích


Foto: Tip na koniec prázdnin: pretek Bike Valachy a grilovanie vo Velkých Karlovicích

Milovníci cyklistiky v prírode, pozor! Necelú hodinu od Žiliny si môžete v sobotu 29. augusta užiť pravú pretekársku atmosféru v krásnej prírode Beskýd vo Velkých Karlovicích. Naplánujte si výlet na preteky Bike Valachy, pokojne aj s celou rodinou.

ielenže si zašportujete, ale môžete si tiež oddýchnuť v tunajšom relaxačnom centre Wellness Horal alebo sa odmeniť dobrotami na grile. Skrátka ideálny plán na posledný prázdninový víkend.

„Ešte stále máme voľné miesta na štartovej listine. Srdečne pozývame všetkých, ktorí si chcú užiť krásnu valašskú krajinu s jej členitými terénmi a malebnými výhľadmi, k tomu aj tradične skvelú atmosféru a prvotriedne organizačné zabezpečenie,“ láka hovorkyňa preteku Martina Žáčková.

Registrovať sa môžete na www.valachytour.cz
Po preteku sa môžete dokonale zrelaxovať v termálnych bazénoch Wellness Horal

Dospelí športovci majú na výber z dvoch trás v dĺžke 25 a 50 kilometrov. K tomu sa uskutočnia aj sprievodné detské preteky na kratších tratiach v siedmich vekových kategóriách.

Štart aj cieľ je ako vždy pri hoteli Galik, ktorého zázemie môžu účastníci využiť na občerstvenie i odpočinok. V rámci sprievodného programu bude pripravené test centrum ORBEA, v ktorom si záujemcovia môžu bezplatne otestovať bicykle tejto španielskej značky. 

A s čím ešte spojiť výlet na Bike Valachy do Velkých Karlovíc? Je toho viac než dosť! 

-Po preteku si odpočiňte v termálnych bazénoch a saunovom svete relaxačného centra Wellness Horal s krásnou slniacou lúkou, saunovými rituálmi a exotickými masážami.

-Kúsok od miesta pretekov sa môžete po športovom výkone odmeniť skvelým jedlom. Bistro Razula ponúka burgre, šesť druhov pizze, grilované rebrá a ďalšie dobroty. Deti sa navyše u bistra zabavia v novej hernej zóne s množstvom atrakcií.

Grilovanie v Bistre Razula

-Užite si posedenie na terase Wellness hotela Horal s ponukou grilovaných špecialít.

-Alebo sa zastavte v sobotu večer v Cocktail bare Lanterna, kde na posedení pri drinkoch zahrá mladá saxofonistka Nikol.

-A keď vám ostane čas a budete mať so sebou deti, vezmite ich napríklad na výlet po stopách malej sovy kulíška na Kulíškov náučný chodník, ktorý končí pri pôvabnom detskom ihrisku pri hoteli Horal.

S deťmi môžete prejsť náučný chodník, ktorý vedie k ihrisku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy