Na Orave stále pátrajú po 59-ročnom Milanovi Ďaďovi, nezvestný je už viac ako dva týždne


Foto: Na Orave stále pátrajú po 59-ročnom Milanovi Ďaďovi, nezvestný je už viac ako dva týždne

V stredu 5. augusta 2020 uplynuli už dva týždne, odkedy je 59-ročný Milan Ďaďo z Dolného Kubína nezvestný. Oravský záchranný systém, dobrovoľní hasiči a dobrovoľníci z viacerých miest a obcí po ňom stále pátrajú. Muž je nezvestný od stredy 22. júla, kedy odišiel z miesta svojho bydliska.

Milan si pri odchode so sebou nezobral doklady a dodnes sa nikomu zo svojich blízkych ani známych neozval. Pátracie tímy zložené zo stoviek ľudí vykonali doteraz viacero akcií v okolí Dolného Kubína, v oblastiach Kňažia - Racibor, Oravský Podzámok a Pribiš. Zatiaľ sa im nezvestného muža nájsť nepodarilo.

Na pátraní sa podieľali dobrovoľné hasičské zbory obcí Záskalie, Jasenová, Sihelné, Beňadovo, Oravské Veselé, Žaškov, Vasiľov, Oravská Poruba, Kňažia, Vyšný Kubín, Medzibrodie, Oravský Podzámok a Sučany.

Nezvestný bol naposledy videný v miestnej časti obce Oravský Podzámok - Široká pri skládke OFZ. O niečo neskôr bol videný pri mýtnej bráne.


„Veľmi sa o neho bojíme a preto opäť prosíme všetkých čo majú nejaké informácie pripadne ho videli neskôr ako je hore uvedený čas aby má kontaktovali do správy. Takisto prosíme všetkých motoristov, ktorí išli v deň 22.07. v čase 18:00 -19:00 medzi Oravským Podzámkom a Dolným Kubínom a majú v aute kamery, aby ma kontaktovali,“ uvádza dcéra nezvestného.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu