Nová štýlová Kaviareň pod hradom: Pochutnajte a oddýchnite si pri výhľade na Lietavský hrad


Foto: Nová štýlová Kaviareň pod hradom: Pochutnajte a oddýchnite si pri výhľade na Lietavský hrad
Galéria: 12 fotiek

Približne desať kilometrov od Žiliny leží obec Lietava ponúkajúca široké možnosti pre turistiku, cyklistiku alebo vychádzky do prírody. Návštevníci v tejto lokalite najviac vyhľadávajú Lietavský hrad, ktorý patrí svojou mierou zachovania medzi najväčšie a najkrajšie zachované zrúcaniny nielen na Slovensku, ale aj v strednej Európe.

Ak sa rozhodnete navštíviť túto oblasť, cestou sa určite zastavte aj v útulnej Kaviarni pod hradom. Svoju obľúbenú kávu so sladkým koláčikom si tam môžete vychutnať priamo pri výhľade na Lietavský hrad.

Táto kaviareň osloví naozaj každého zákazníka, pretože v jej ponuke nechýbajú domáce koláčiky, domáce limonády či miešané nápoje. Medzi sladkými dobrotami nájdete napríklad veterníky, Pavlovu tortičku, punčové guľky, cheescake, laskonky, makarónky alebo krémeše.

Galéria: 12 fotiek

Počas horúcich letných dní vás schladí vynikajúca zmrzlina či sorbet, v chladnejšom počasí si zasa môžete vybrať zo širokej ponuky horúcich nápojov. Na záver dobrého výletu si tak doprajete dokonalý oddych v príjemnom prostredí. Štýlová a útulná kaviareň má svoju jedinečnú atmosféru, vďaka ktorej sa hodí aj na usporiadanie rodinnej oslavy, stretnutia či inej spoločenskej akcie.

„Ak sa chcete osviežiť po náročnej turistike či výlete, určite odporúčame vyskúšať niektorú z našich skvelých domácich limonád. Nájdete u nás štandardné príchute ako bázová, mätová alebo uhorková. Pokiaľ máte chuť na niečo alkoholické, radi vám pripravíme miešané drinky ako napríklad aperol spritz, hugo spritz, cuba libre a podobne,“ spresňuje majiteľ kaviarne.

Kaviareň pod hradom je počas týždňa otvorená od 11:00 do 20:00 hod., v piatok a sobotu v predĺženej otváracej dobe od 09:00 do 22:00 hod. a v nedeľu od 09:00 do 20:00 hod. Vďaka dobrej polohe ju zaručene neprehliadnete, nachádza sa priamo na cestičke k Lietavskému hradu z časti Majer.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kaviareň pod hradom