Chystáte sa požiadať vašu polovičku o ruku? Toto sú 3 tipy na ideálne miesta v okolí Žiliny


Foto: Chystáte sa požiadať vašu polovičku o ruku? Toto sú 3 tipy na ideálne miesta v okolí Žiliny

Zásnuby sú krásnym a významným životným krokom. Mnoho žien už odmalička premýšľa o tom, ako bude táto dojímavá udalosť vyzerať. Jedny snívajú o romantickom pokľaknutí pred zrakmi desiatok ľudí, iné túžia po súkromí a ideálna je pre nich príroda či prázdna pláž pri západe slnka. 

Romantika na pláži sa ale pre mnohých tento rok konať nebude, rozprávkové zásnuby však môžete zorganizovať aj doma na Slovensku. Toto je pár našich tipov na ideálne miesta v okolí Žiliny.  

1.  Zoberte ju do prírody

Zásnuby v prírode, kde na vás nestriehnu desiatky pohľadov a kde sa môžete stratiť v lese či na úpätí hory, sú pre mnoho párov tým pravým orechovým. Nie každý má rád spoločnosť a pri tak významnej a intímnej udalosti netúži po pozornosti okoloidúcich.

Pokoj a úchvatné panorámy ponúkajú napríklad dobre známe Súľovské skaly, ktoré ukrývajú hradné zrúcaniny, tiesňavy, skalné mestá či dokonca až 10 metrov vysoký Hlbocký vodopád. Ďalším ideálnym miestom je Višňovská dolina, odkiaľ sa môžete vydať „stratiť“ do Stráňavskej tiesňavy či vyliezť na vrchy ako sú Minčol a Hoblík s nádhernými výhľadmi na okolie.

2. Zablúďte na hrad či zámok

Okolie Žiliny ponúka aj veľké množstvo romantických hradných zrúcanín a zámkov. Tie môžu byť takisto perfektným zásnubným miestom. Veď ktorá žena by sa nechcela cítiť ako princezná a zasnúbiť sa na mieste, kde si pred mnohými rokmi vyznávali lásku skutoční princovia a princezné?

Zamierte preto napríklad na Strečno, Starhrad, Lietavu či do Budatínskeho hradu. Vaše zásnuby prebehnú na skutočne romantickom mieste s atmosférou dôb minulých. Na Budatínskom hrade a na Strečne je dokonca možné za poplatok zorganizovať aj svadobný obrad, takže tam nemusíte pokľaknúť len so zásnubným prsteňom, ale neskôr aj so svadobnými obrúčkami.

3. Vznášajte sa k oblakom

Posledným tipom je nie tak úplne klasické miesto, avšak táto možnosť ponúka najlepší výhľad na všetky vyššie spomenuté. Čo keby ste vašej milovanej navliekli zásnubný prsteň z bieleho zlata vo výške 2500 metrov?

Ak pre ňu chcete pripraviť naozaj nezabudnuteľný zážitok, zoberte ju na súkromný vyhliadkový let balónom. Takýto dobrodružný výlet v oblakoch spojený so zásnubami bude rozhodne niečím, na čo do konca života obaja nezabudnete.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR EPPI SK