Športová výbava na celý rok? Predajňa TopSki v Žiline má pre vás všetko potrebné!


Foto: Športová výbava na celý rok? Predajňa TopSki v Žiline má pre vás všetko potrebné!
Galéria: 12 fotiek

Športová predajňa TopSki šport už dávno nie je len centrum zimného športu. V kamennej prevádzke na ulici Dlhá 61, Žilina nájdete najširší sortiment športového vybavenia, oblečenia a obuvi.

Pohodlný prístup, veľké parkovisko a prehľadná predajňa ponúka širokú škálu top svetových športových značiek. Kvalitné oblečenie, obuv a športové vybavenie si pohodlne vyskúšate a ochotný špecializovaný personál vám v prípade záujmu veľmi rád poradí.

Najväčším benefitom je, že sa u nás na predajni vyhnete preplneným obchodným centrám :-)

Svetové značky - exkluzívne v TopSki športe

TopSki šport exkluzívne zastupuje viacero známych svetových značiek. Nájdete u nás najnovšie kolekcie od značiek Nike, Under Armour, GUESS, žiadané sexi ženské oblečenie SPORTALM a GOLDBERGH, perfektné okuliare a oblečenie OAKLEY a mnohé ďalšie obľúbené značky. Do prírody i na turistiku vás vybaví Salomon či Northfinder a o bezpečnosť vašich výletov sa postarajú napríklad športové doplnky od značiek LEKI či FOX. Kompletný prehľad si môžete pozrieť na stránke  - www.topski.sk/sk/oblecenie.

Pohodlný nákup v žilinskej prevádzke

Veľkou výhodou kamennej predajne je fakt, že si sortiment pohodlne vyberiete a vyskúšate. Príďte si ku nám pozrieť najnovšiu kolekciu Nike a vyskúšať si najpohodlnejšie tenisky všetkých čias Nike Airmax.

Galéria: 12 fotiek

TopSki vás vybaví kompletne

Okrem obuvi a oblečenia v TopSki športe nájdete aj ďalšiu výbavu pre letné a zimné športy. Kolieskové lyže Skike, batohy, nordic walking palice, kolobežky, bicykle, okuliare, bežky, lyže, snowboardy, prilby… skrátka všetko nevyhnutné a potrebné k vašim prechádzkam do prírody, na bežné nosenie, ale i športovým výkonom.

Výživové doplnky

Ku kvalitnému výkonu je potrebná aj kvalitná strava, preto v TopSki športe ponúkame aj zdravú výživu. Pestrá ponuka ovocných štiav, olejov, sirupov a vitamínových doplnkov v BIO kvalite od značky Ekomedica doplní váš jedálniček.

Najväčšia požičovňa športového vybavenia v Žilinskom kraji

Popri predaji sa v TopSki venujeme aj ďalším službám. Nájdete medzi nimi požičovňu, servis a prenájom lyží, snowboardov aj bicyklov.

Naozajstnou chuťovkou je novinka: kolieskové lyže SKIKE. Vyskúšajte niečo iné! S lyžami SKIKE s terénnymi kolieskami si vychutnáte pohyb v prírode z celkom inej perspektívy. Užijete si naozaj veľa zábavy, adrenalín a bežkársky či lyžiarsky tréning v teréne aj bez snehovej nádielky.


Pokiaľ nie ste aktívny športovec, alebo váhate nad kúpou kolieskových lyží, môžete si ich na skúšku aj požičať. Požičovňa je k dispozícii na stránke www.topski.sk/sk/sluzby/pozicovna-skike.

Na zimu sme pre milovníkov pohybu v prírode pripravili ďalšiu novinku - krátke skialpinistické lyže CROSSBLADES, ktorých sme výhradný distribútor pre celý česko-slovenský trh.

Na týchto lyžiach, ktoré majú integrovaný tulení pás, sa dá šliapať v hlbokom snehu i na zjazdovke, a po jednoduchom otočení sklznice (viac vo videu) máte rekreačné zjazdové lyže, ktoré zvládnu zjazdovku i prašan. Aj v tomto prípade vám ponúkame možnosť ich požičania na  www.topski.sk/sk/sluzby.


Viac o týchto novinkách sa dočítate nabudúce. Do pozornosti by sme radi dali aj bazár lyží a snowboardov, ktorý nájdete v suteréne našej kamennej predajne na Dlhej ulici v Bytčici.

Skutočnú radosť zo športu si vychutnáte aj vďaka skvelej výbave. Príďte si ju vybrať k nám do TopSki športu a užite si leto!

Sídlo predajne: Dlhá 61, Žilina
Web: www.topski.sk




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Topski