Na turnaji MINI OPEN HANDBALL v Žiline sa predstavia stovky mladých hádzanárov


Foto: Na turnaji MINI OPEN HANDBALL v Žiline sa predstavia stovky mladých hádzanárov Foto: Slovan Malá Fatra - hádzanársky klub

Už v auguste sa v Žiline uskutoční turnaj s názvom MINI OPEN HANDBALL pre kategórie U14, U12 a U10, ktorého organizátorom je Slovan Malá Fatra - hádzanársky klub. Po rokoch útlmu postupne hádzaná v Žiline ožila, súčasťou je aj turnaj pre stovky mladých nádejných hádzanárov.

„Zatiaľ nám potvrdilo účasť 36 tímov, čo znamená, že v Žiline sa predstaví zhruba 400 hádzanárov v rôznych halách, za prísnych bezpečnostných podmienok. Hľadáme intenzívne dobrovoľníkov, ktorí by nám pomohli s organizáciou turnaja. Obraciame sa hlavne na dôchodcov, ktorí majú vzťah k športu a hlavne hádzanej a boli by ochotní nám pomôcť a zároveň sa stať súčasťou veľkého oživenia hádzanej v Žiline,“ spresnila Renáta Bartková, predsedkyňa žilinského klubu.

Turnaj začne v sobotu ráno a skončí nasledujúci deň okolo obeda, hrať sa bude v rôznych halách v Žiline s ihriskom o rozmeroch 40 metrov x 20 metrov. Hrací čas bude predstavovať dvakrát 15 minút s prestávkou 2 minúty pre výmenu strán.

MINI OPEN HANDBALL 2020 v Žiline sa uskutoční v priestoroch športových hál na Rosinskej ceste, Vendelína Javorku a na ZŠ Námestie mladosti 1, minihádzanú budú hostiť telocvične na Gymnáziu Varšavská cesta 1.


Prihlásené kluby:

ŠKP Bratislava, DAC Dunajská Streda, Agrokarpaty Pezinok, Slovan Duslo Šaľa, HC Šaľa, AS Trenčín, ŠA Trenčín, MŠK Považská Bystrica, MŠK Čadca, MHK Bytča, MHáK Martin, Slávia Partizánske, Slovan Malá Fatra Žilina.

Kde nás nájdete:

Športová hala Rosinská cesta - hrajú skupina U12 dievčatá “A”, U14 chlapci
Športová hala V. Javorku - hrajú skupina U12 chlapci, niektoré zápasy aj U14 chlapci a U14 dievčatá
Športová hala ZŠ Námestie mladosti 1, Hájik - hrajú skupina U12 dievčatá “B”, U14 dievčatá
Telocvičňa Gymnázium Varšavská - U10 chlapci a dievčatá (minihádzaná)

Kedy sa môžete prísť pozrieť a povzbudiť žilinské hádzanárky a žilinských hádzanárov:
Sobota: od 9:00 do 20:00 hod
Nedeľa: od 8:00 do 16:00 hod




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Slovan Malá Fatra - hádzanársky klub