AKTUÁLNE: Na Kysuciach došlo k zrážke osobných áut s kamiónom, cesta prvej triedy je neprejazdná


Foto: AKTUÁLNE: Na Kysuciach došlo k zrážke osobných áut s kamiónom, cesta prvej triedy je neprejazdná
Galéria: 4 fotky
Foto: Prezídium HaZZ

Polícia v Žiline informuje o dopravnej nehode, ktorá sa stala dnes 1. júla 2020 na ceste prvej triedy medzi obcami Kysucký Lieskovec a Krásno nad Kysucou. Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky.

„Na ceste 1/11 (medzi Kysuckým Lieskovcom a Krásnom nad Kysucou) pred obcou Dunajov cca v km 427 došlo k závažnej dopravnej nehode dvoch osobných motorových vozidiel a jedného nákladného vozidla,“ uvádza operačné stredisko polície v Žiline.

Na mieste sú hliadky polície, ktoré usmerňujú dopravu. Obchádzka je možná smerom na Krásno nad Kysucou Blažkov - mimo nákladných motorových vozidiel.

Aktualizácia

Pri nehode došlo k zrážke troch osobných motorových vozidiel a jedného kamióna, pričom po náraze zostala v jednom z vozidiel zakliesnená osoba.


Hasiči zranenú osobu vyslobodili z vozidla pomocou hydraulického vyslobodzovacieho zariadenia, zabezpečili vozidlá proti vzniku požiaru a unikajúce prevádzkové kvapaliny zasypali sorbentom. Následkom nehody jedna osoba svojim zraneniam na mieste podľahla a jedna osoba utrpela zranenia rôzneho rozsahu,“ spresňuje Prezídium Hasičského a záchranného zboru.

Na mieste udalosti zasahujú hasiči z Čadce, z Kysuckého Nového Mesta a zo Záchrannej brigády HaZZ v Žiline.

K vážnej dopravnej nehode, pri ktorej sa zrazilo osobné auto s kamiónom došlo na ceste 1. triedy aj v pondelok.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu