AKTUÁLNE: Na ceste prvej triedy pri Kysuckom Lieskovci došlo k zrážke kamióna s osobným autom


Foto: AKTUÁLNE: Na ceste prvej triedy pri Kysuckom Lieskovci došlo k zrážke kamióna s osobným autom Foto: Prezídium HaZZ

Na ceste prvej triedy I/11 medzi Žilinou a Čadcou došlo k vážnej nehode. Na mieste zasahujú hasiči z Čadce a Kysuckého Nového Mesta. Pri dopravnej nehode v katastri obce Kysucký Lieskovec sa zrazilo osobné vozidlo s kamiónom.

Hasiči začali po príchode s okamžitým vyslobodzovaním vozidla, v ktorom sa nachádzala jedna osoba. Zranená osoba je v opatere záchrannej zdravotnej služby,“ spresňuje Prezídium Hasičského a záchranného zboru.

„Na ceste 1/11 v katastri obce Kysucký Lieskovec (okres Kysucké Nové Mesto), zrážka kamióna a osobného vozidla, cesta momentálne neprejazdná, na mieste záchranné zložky,“ potvrdilo Operačné stredisko Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline.

Na miesto bola vyslaná aj posádka Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) zo Žiliny. Premávka je úplne zastavená, autobusové linky môžu výrazne meškať.


„Z dôvodu dopravnej nehody pri obci Kys. Lieskovec a následného uzatvorenia cesty je nutné počítať s meškaním autobusov smerujúcich do Kys. Nového Mesta a z mesta do okolitých obcí,“ informuje SAD Žilina.

Aktualizácia



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Prezídium HaZZ