VIDEO: Krásy Zázrivej a okolia v časozbernom videu


Prihláste sa na odber Žilinak.sk na  
The way Fairy-tale Zázrivá je časozberné video z túlania sa po mojej rodnej dedinke Zázrivej a jej priľahlých kopcoch a dolinách. Je to vlastne taká cesta sebapoznávania, počas ktorej som strávil veľa času v čistej Oravskej prírode, kde som čerpal energiu a nápady a tiež pokoj v duši, lásku a radosť, ktoré mi príroda ponúkla.
Tento krátky film pozostáva z tisícov fotiek, ktoré som vyfotil za posledné 3 roky a zachytávajú krásu ktorá je všade okolo nás. Často sa stačí len pozrieť z okna alebo vybehnúť za humná. :)

Autorom je Pavol Láštic
————————————————————­——————————————————-
The way Fairy-tale Zázrivá is a time-lapse video about my wandering around beautiful village Zázrivá in Slovakia. It´s some like a journey of self-knowlege, during wich I spent a lot of time in a pure nature, where I take an energy and ideas and aslo rest in my soul, love and hapiness, that nature offered to me.
This short film consists of thousands images taken along over the last 3 years and they capture the beauty that is all around us. Often times, you just need to look out the window or run out of our backyard. :)

Soundtrack: Zack Hemsey - “The Way”

http://www.facebook.com/ramecamera - motorový slider z mojej dielne
https://www.facebook.com/pavollasticc… - funpage
https://www.gumroad.com/lastic - ak ma chcete podporiť :)
https://www.zazriva.com


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu