MsHK Žilina má nové meno, hokejový klub Vlci Žilina dostal aj nové logo


Foto: MsHK Žilina má nové meno, hokejový klub Vlci Žilina dostal aj nové logo Foto: Instagram Vlci Žilina

Na dnešnej tlačovej konferencii v press centre Zimného štadióna v Žiline ukázali predstavitelia žilinského hokejového klubu nové logo aj názov, pod ktorým budú hrať hokejisti vrátane mládeže. Klub Vlci Žilina dostal nové logo aj klubové farby, ktorými sa stanú okrem dvoch odtieňov zelenej aj sivá, čierna a zlatá.

Noví predstavitelia klubu na konferencii, ktorá bola prenášaná aj naživo, poďakovali ich predchodcom za korektné informácie a realizáciu transakcie:

„Aj za to, že klub dokázali postaviť na nohy do takej fázy, že bol predateľný a reálne sme mali záujem kúpiť ho. Aktuálne je žilinský hokejový klub jeden z mála, ktorý nemá dlhy, čo mu dáva dobrú perspektívu do budúcnosti,“ doplnil Maroš Jakubek, podpredseda predstavenstva.

Na novom logu sa mení rotácia vlka, ktorý už nepozerá dozadu, ale dopredu. Vo vnútri dizajnu je naznačené písmeno Z odkazujúce na Žilinu. V druhom z variantov logotypu je zahrnutý aj údaj o vzniku klubu, oficiálne sa za začiatok hokeja v Žiline považuje dátum 25. január 1925, kedy bol pri ŠK Žilina založený hokejový odbor.

Vlci Žilina majú už podpísanú zmluvu na prenájom štadióna počas najbližších troch rokov. Klub chce zapracovaním tradičnej prezývky žilinských hokejistov do oficiálneho názvu zlepšiť vzťah s komunitou, názov nebude doplnený menom prípadného sponzora. 




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu