V areáli žilinskej nemocnice bude v utorok pre práce s ťažkou technikou obmedzená doprava


Foto: V areáli žilinskej nemocnice bude v utorok pre práce s ťažkou technikou obmedzená doprava Foto: ilustračné

Žilinská nemocnica informuje pacientov a návštevníkov, že v utorok 9. júna dôjde k obmedzeniam parkovania v areáli. Blokované budú viaceré miesta, parkovisko za aj pred očným pavilónom, kruhový objazd či priestor v okolí kuchyne.

„Na oddelenie klinickej a radiačnej onkológie privezú nové prístrojové vybavenie a keďže bude poriadne veľké, dovnútra ho bude prepravovať žeriav. Je preto potrebné zabezpečiť prejazd ťažkej techniky, a tým, bohužiaľ, obmedziť viaceré miesta, kde sú vodiči zvyknutí parkovať,“ spresňuje FNsP Žilina na sociálnej sieti.

Vedenie nemocnice prosí všetkých pacientov a návštevníkov, aby využili iný spôsob dopravy ako automobilom, prípadne spôsobom - “vyložiť a naložiť”. Žiada zároveň o rešpektovanie pokynov pracovníkov strážnej služby, ktorí budú dopravu usmerňovať.

Od stredy 3. júna môžu rodinní príslušníci a známi navštevovať pacientov Fakultnej nemocnice s poliklinikou v Žiline. Návštevy musia stále dodržiavať základné preventívne a bezpečnostné podmienky, medzi ktoré patrí nosenie rúška počas celej doby návštevy a dezinfekcia rúk.


Návštevné hodiny sú zatiaľ mimoriadne stanovené jednotne pre všetky oddelenia medzi 14:00 a 16:00 hodinou, v jednu chvíľu môžu pacienta naraz navštíviť maximálne dve osoby. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline