Zostáva už len niekoľko dní do najväčšej voľnej degustácie vína v centre Žiliny


Foto: Zostáva už len niekoľko dní do najväčšej voľnej degustácie vína v centre Žiliny

Historické centrum Žiliny už čoskoro ožije festivalom, ktorý spojí milovníkov a producentov excelentného slovenského vína. Stretnutie týchto dvoch táborov bude strojcom nezabudnuteľnej atmosféry, vášnivých diskusií a nových prúdov myšlienok.

Podujatia sa zúčastní približne 20 vinárstiev z rôznych kútov Slovenska, ktoré ponúknu viac než 100 vzoriek vína. K dispozícii tak budú znamenité vína od značiek ako Karpatská perla, Víno Nichta, Berta, HR Winery, Frtus winery, Fundus regius, PD Mojmírovce, Víno z dvora, Zámocké vinárstvo, Habsburg, Vinárstvo Golguz, Kalina a Kinči či Pivnica Ladzany.


Jednotlivé vinárstva budú rozmiestnené po gastronomických prevádzkach v centre mesta, ako napríklad: Hotel Grand, Čáry máry, Trattoria, Café republika, Mon café, Caffé Trieste, Caffe Passage a ďalší...

Kaviarne a reštaurácie budú mať v ponuke občerstvenie k vínu, ktoré si môžete zakúpiť priamo v danej prevádzke. Na registrácii v hoteli Grand bude na vás čakať živá hudba.

Žilinský WineFest však nebude len o degustácii vína a skvelom jedle, ale predovšetkým o dobrej zábave s priateľmi. Nezmeškajte preto šancu a rezervujte si lístky už teraz. Počet účastníkov festivalu je limitovaný.


K dispozícii je už len posledných 100 vstupeniek, zakúpiť sa dajú online v predpredaji na tootoot.fm, alebo offline v Artfóre na Mariánskom námestí.

Na registrácii obdržia účastníci štartovací balíček, ktorý bude obsahovať: Mapku festivalu, degustačný sklenený pohár, 5 € voucher na nákup vína, plátenú taštičku s mapkou festivalu a prekvapeniami od partnerov podujatia.

Podrobné informácie získate aj na stránke festivalu winefest.sk, alebo na Facebooku winefest facebook.com/WineFestZilina.

Registrácia od 13:30 hod. v Hoteli Grand

Vzhľadom na momentálnu epidemiologickú situáciu sa riadime nariadeniami Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky. Vstup na registráciu podujatia je umožnený iba s prekrytím horných dýchacích ciest (nos, ústa) ako je napríklad rúško, šál, šatka.

Kúpou vstupenky dáva návštevník podujatia súhlas so spracovaním jeho údajov a zaväzuje sa dodržiavať všetky protipandemické opatrenia zverejnené organizátorom na verejne dostupných miestach (web, sociálne siete a verejné priestranstvo).


Miesto: Mariánske námestie, Žilina
Dátum: 22.08.2020 - 14:00    20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu