Žilinský eXtreme park otvára svoje brány 5. júna. Aké novinky vás čakajú?


Foto: Žilinský eXtreme park otvára svoje brány 5. júna. Aké novinky vás čakajú?

Najobľúbenejší športovo - oddychový areál pri Vodnom diele Žilina otvára letnú sezónu 5.júna. 

Nová gastronómia, nové zážitky

eXtreme park je miesto otvorené pre všetkých, ktorí majú radi aktívny šport, no na druhej strane oddych a relax pri hudbe a dobrom jedle. Novinkou sezóny je zmena ponuky reštaurácie, ktorý upúšťa od fine diningu a prináša koncept street food špecialít doplnených o denné menu.

Poctivý burger, snacky k vínu a jedlá z grillu si tak budú môcť návštevníci vychutnávať celé leto. Naďalej ostáva súčasťou prevádzky zmrzlina. 


Letné párty a podujatia

Leto patrí stretnutiam s priateľmi, večerom pri drinku a dobrej hudbe.  Sezónu podujatí odštartuje Otvorenie leta v eXtreme parku už 5. – 7. júna. Na návštevníkov okrem novej street food gastronómie čakajú letné cocktaily a drinky, super hudba a pravá letná atmosféra.


Hudba bude v rukách mladej dvojice DJ-ov Stanley White a RitchArt, ktorí si na otváračku pripravili sety lounge hudby s prvkami house music.

Novinkou tejto sezóny sú piatkové a sobotné hudobné večery pri západe slnka. Aktuálny kalendár pripravovaných podujatí nájdete na facebooku a webovej stránke eXtreme parku.   


Športové aktivity 

Súčasťou areálu eXtreme parku je piesková plocha vhodná na volejbal alebo plážový futbal, vnútorné a vonkajšie fitko a detská zóna. Areál je skvelý pre individuálne aj skupinové aktivity a teambuildingy. Aj toto leto štartuje v eXtreme parku plážová volejbalová liga, ktorú od 20. júna môžu prísť podporiť všetci fanúšikovia.

Extreme park Žilina prevádzkuje SPICYBROWN. Agentúra v Žiline prevádzkuje Event House Žilina, organizuje podujatia pre firemných klientov a verejnosť.   

Miesto: eXtreme park Žilina
Dátum: 05.06.2020 - 12:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR spicybrown