Zažite obhliadku nehnuteľnosti naživo v pohodlí domova


Foto: Zažite obhliadku nehnuteľnosti naživo v pohodlí domova

Nemáte možnosť ukrojiť zo svojho pracovného alebo osobného času? Snívate o novom bývaní, ale viete, že absolvovať obhliadku s maklérom je pre Vás náročným úkonom? Spoločnosť LICITOR reality zo Žiliny myslí aj na Vás. Zažiť OBHLIADKU NAŽIVO v pohodlí Vášho domova môžete aj VY.  

Ako funguje online OBHIADKA NAŽIVO?

Už sa nemusíte dopraviť na miesto, kde sa nehnuteľnosť nachádza. Pri osobnom kontakte sa skutočný potenciál často odhalí až pozornejším skúmaním. Nadobudnúť úvodné sympatie Vám pomôže maklér, ktorý Vás prevedie priestorom, ako by ste stáli priamo pri ňom. Stačí k tomu len mobil, tablet, alebo počítač a pohodlne sa usadiť. 

Takáto online obhliadka nehnuteľnosti je príležitosťou na zhromaždenie všetkých informácií a skvelou možnosťou vidieť miesto podľa Vašich individuálnych požiadaviek a osobných špecifikácií, na vaše otázky dostanete presné informácie vďaka odpovediam v reálnom čase.

Maklér vás prevedie celou nehnuteľnosťou, odpovie na to, čo vás zaujíma, dá vám podrobnú a úprimnú spätnú väzbu a poukáže na jej prípadné nedostatky, ktoré sa bez video hovoru dajú zistiť len ťažko. A ak sa predsa len rozhodnete vidieť danú nehnuteľnosť, nič vás už neprekvapí.  


Ako jednoducho absolvovať takúto obhliadku nájdete na https://reality.licitor.sk/obhliadka/

Dať viac na prvý dojem alebo ako zistiť, či má nehnuteľnosť dobré vyhliadky  

Pre každého z nás je určite najzaujímavejšia a najatraktívnejšia obhliadka nehnuteľností, ktorá najviac rozhoduje, či sa daný byt alebo dome stane našim novým domovom.

Každému vyhovuje niečo iné a v nárokoch na vysnívané obydlie sa líšime. Pri obhliadke na prvom dojme záleží, avšak netreba ho podceňovať, ale ani preceňovať. Je podstatné mať vopred utriedené všetky kritériá, ktoré od vytúženého domova očakávate. 

Ako sa pripraviť na obhliadku, aby ste neboli pasívnym konzumentom výkladu makléra

Nielen maklér by mal byť aktívnym článkom obhliadky. Aby ste nenadobudli pocit pasívneho diváka, zapojte sa do konverzácie aj vy. Spoznajte tipy na to, čo si všímať a čo sa pýtať.

Pri zariadenej nehnuteľnosti sa viac ako na závesy zamerajte na dispozičné riešenie bytu a na priestor jednotlivých izieb. Toto sú totiž podstatné parametre. Okrem priestoru je dôležitým aspektom rozhodovania svetelnosť izieb, orientácia miestností podľa svetových strán. V neposlednom rade hrá významnú rolu stav nehnuteľnosti.

Pokojne vyzvite makléra, aby nasmeroval statív tak, aby ste si mohli dôkladne prezrieť stav stien, stropov, okien i podláh. Nemajte obavy a požiadajte tiež o vyskúšanie otvárania dverí, okien, púšťanie vody v kuchyni, či kúpeľni, alebo skúšky splachovania. Navádzanie makléra vykonávajte s ohľadom a Vaše potreby, no za každých okolností vždy slušne.

Ak máte pocit, že vidíte vadu alebo nedokonalosť, neváhajte a opýtajte sa na ňu. Pri obhliadke nezabudnite i na stránky nehnuteľnosti, ktoré okom nevidíte, no pri budúcom bývaní zohrávajú veľmi dôležitú úlohu.

Spýtajte sa makléra ako je riešené parkovanie, akého poskytovateľa internetového pripojenia si môžete v danej lokalite vybrať, ako je zabezpečené vykurovanie. Najpodstatnejším údajom pre Vás bude výška nákladov na domácnosť.

Koho kontaktovať v prípade záujmu OBHLIADKY NAŽIVO

Okrem možnosti priamej rezervácie cez webovú stránku realitnej spoločnosti, si OBHLIADKU NAŽIVO môžete dohodnúť cez bezplatnú infolinku 0800 500 120,  alebo osloviť makléra napriamo.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR LICITOR reality