V Žiline otvorili novú špecializovanú predajňu s motorovými olejmi, aditívami a autokozmetikou


Foto: V Žiline otvorili novú špecializovanú predajňu s motorovými olejmi, aditívami a autokozmetikou
Galéria: 5 fotiek

Nákup autokozmetiky a prevádzkových kvapalín do motorových vozidiel patrí u mnohých medzi pravidelné činnosti. Kým niektorí majitelia áut či motoriek nechávajú všetko na svoj servis, iní si naopak radi vyberajú produkty sami. Široká ponuka je v súčasnosti dostupná už aj na internete, niekedy je však potrebné sa aj poradiť a práve na to je vhodná návšteva kamennej predajne.

Mnohí často ani netušia, že v obchode môžu nájsť nižšiu cenu ako na internete. A ešte ušetria na doručení. Pre všetkých motoristov a mechanikov je v Žiline k dispozícii nová špecializovaná predajňa motorove-oleje.eu, zameraná na oleje, aditíva a autokozmetiku. Prémiové prevádzkové kvapaliny od známych značiek tu nakúpite za veľmi výhodné ceny.

V predajni na ulici Kragujevská 389/9 nájdete širokú ponuku filtrov, zberných nádob, kľúčov na filtre, púmp a množstva ďalších potrebných vecí pre správneho autičkára či automechanika. Skúsený tribotechnik vám navyše poradí a to nielen s olejmi, ale napríklad aj, ako znížiť emisie, aby ste prešli testom na emisnej kontrole.

„Radi poradíme pri výbere správneho oleja do motora, motorky, lode, prevodovky, rozvodovky, diferenciálu, serva, hydrauliky. Pre profíkov a autičkárov držíme na sklade špeciálne vysokoteplotné mazivá, silikónové lepidlá a údržbovú chémiu na montáž a čistenie bŕzd, ložísk, motorov a karosérií,“ hovorí certifikovaný tribotechnik Tomáš Antol.

Skúsení odborníci sa vyznajú nielen v olejoch a aditívach, ale poznajú tiež osvedčené metódy, ako predchádzať a riešiť problémy s filtrom pevných častíc DPF, či ako udržať motor v dobrej kondícii, aby mal stále dobrý výkon a zároveň spotrebu paliva.

Kompletný sortiment nájdete na adrese https://www.motorove-oleje.eu/

Kamenná predajňa Motorové oleje je otvorená v pracovných dňoch medzi 8:00 - 16:00 hod. Do konca júna navyše získate zľavu 10% z cien v predajni, stačí pred nákupom požiadať o zľavu s heslom „Žilinak“.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR motorove-oleje.eu