Aj Žilinčania presúvajú nákupy na internet, kde vedia ušetriť, súťažiť či získavať bonusy


Foto: Aj Žilinčania presúvajú nákupy na internet, kde vedia ušetriť, súťažiť či získavať bonusy Foto: ilustračné - pixabay

Aktuálna situácia len urýchlila postupný prechod z nakupovania v kamenných obchodoch do online sveta, prísne hygienické opatrenia a uzatvorenie prevádzok urýchlilo zmeny spotrebiteľského správania aj medzi Žilinčanmi. Svedčia o tom, napríklad, aj dlhé rady pred výdajnými miestami e-shopov. 

Internetové nákupy už dávno nepredstavujú len akýsi doplnkový spôsob, práve naopak, využívame ich aj na zaobstaranie si drahších tovarov či služieb. V pohodlí domova si môžeme porovnávať tovary a služby, vrátane ich cien či možností doručenia.

Podľa aprílových štatistík Eurostatu nakúpilo za posledných 12 mesiacov na internete až 60 percent slovenskej populácie, zhodne s priemerom celej EÚ. O náraste vývoja online nakupovania svedčí to, že za desať rokov sa tento podiel v populácii vo veku od 16 do 74 rokov zdvojnásobil.

Internetové nákupy sú navyše pohodlnejšie a pri väčšine e-shopov máte možnosť zvoliť si, kde vám tovar doručia. Vedeli ste, že podľa minuloročného prieskumu je väčšina spotrebiteľov ochotná čakať na doručenie najviac 4,5 dňa?

Okrem tradičných zliav viete získať aj bonusy a darčeky

Významným faktorom je cena, ktorá sa v online obchodoch môže častokrát výrazne líšiť. A práve pre všetkých, ktorí by radi pri nakupovaní šetrili dodatočnými zľavami, vznikol projekt Bonipo.

Či už nakupujete elektroniku, jedlo, vybavenie do domácnosti a nábytok alebo doplnky výživy, oplatí sa vám skontrolovať možnosť získania dodatočných zliav alebo iných benefitov.

V internetových obchodoch ako Moebelix, Tempo nábytok, Buďchlap.sk či BioTech USA tak môžete šetriť desiatky eur. A to sa, najmä v dlhodobom horizonte, priaznivo odrazí na stave vašej peňaženky. Často sa ku kupónom viažu akcie ako bezplatná doprava alebo získanie darčeku. 

Online nákupy vedia byť výhodné, ak poznáte správne zásady a miesta pre zľavové akcie. Zdroj: pixabay.com

Okrem samotnej sekcie na zľavové kupóny v kategóriach ako Kozmetika, krása a drogéria, Móda, Šport alebo Domácnosť a záhrada, nájdete na Bonipo aj online súťaže.

Cez tie sa môžete s obľúbenými značkami a e-shopmi zapojiť a vyskúšať svoje šťastie. Prehľad aktuálne dostupných súťaží nájdete na www.bonipo.sk/sutaze

Online nakupovanie môže byť pre niekoho stále neprebádanou oblasťou, no s niekoľkými dobrými radami a zásadami vám vie ušetriť okrem peňazí aj čas. Práve v dobe, kedy sme viac vo svojich domácnostiach, máme ideálnu príležitosť vyskúšať si nákupy v rozvahou a kľudom.

Zľavové kupóny sú prehľadne na jednom mieste, môžete vyhľadávať aj triediť podľa kategórií. Zdroj: Bonipo.sk

Popri zatvorených športoviskách nachádzame športové vyžitie v outdoorových aktivitách, no a prirodzenou voľbou je beh. Prirodzená forma pohybu, nenáročná na technické vybavenie, ktorej praje aj jarné počasie. 

Nákup bežeckej výstroje rozhodne nie je to, kde by ste mali prvoplánovo šetriť, no s niekoľkými dobrými radami viete znížiť cenu bez toho, aby sa to odrazilo na kvalite obuvi či výstroje. Ako ušetriť na bežeckej výstroji zhrnuli redaktori magazínu FitCool.sk a nájdete ho na www.fitcool.sk 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Bonipo.sk