Pri požiari rodinného domu v Kysuckom Lieskovci sa zranili dve osoby


Foto: Pri požiari rodinného domu v Kysuckom Lieskovci sa zranili dve osoby Foto: KR PZ Žilina

K požiaru rodinného domu v obci Kysucký Lieskovec došlo dnes 6. mája 2020 krátko pred 9. hodinou, udalosť bola ohlásená na na Krajské operačné stredisko HaZZ v Žiline. Po ohlásení na miesto vycestovali k zásahu hasiči z Hasičskej stanice v Kysuckom Novom Meste, z Hasičskej stanice v Čadci a členovia Dobrovoľného hasičského zboru obce Kysucký Lieskovec. 

„Po príchode bolo zistené, že ide o požiar prízemného rodinného domu v rozvinutej fáze horenia. Hasičom sa podarilo do hodiny požiar lokalizovať. Postupným odstraňovaním skrytých ložísk požiaru v prízemí a podkroví rodinného domu bol požiar po 11:30 zlikvidovaný. Objekt bol po požiari odvetraný a skontrolovaný termokamerou. Hasiči zasahovali s autonómnymi dýchacími prístrojmi,“ informoval Michal Kypusz Krajského riaditeľstva HaZZ v Žiline.

Na miesto požiaru bol privolaný aj zisťovateľ príčin požiaru, bližšie informácie a príčina zatiaľ nie sú známe. Pri požiari rodinného domu došlo k zraneniu dvoch osôb, ktorým bola poskytnutá prvá pomoc Zdravotnou záchrannou službou a boli odvezené na ďalšie ošetrenie. 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina