Ideálne parkovanie v centre Žiliny nielen pre firmy


Foto: Ideálne parkovanie v centre Žiliny nielen pre firmy

Ak patríte medzi jedincov, ktorí uprednostňujú cestu autom, nasledovné riadky sú určené práve vám. Dennodenne sa stretávame s problémami s parkovaním v uliciach nášho mesta.

Zaparkovať v centre Žiliny, keď sa ponáhľate do práce alebo veziete deti do školy, je čoraz náročnejšie. Nehovoriac o tom, ak nemáte možnosť parkovať blízko Vášho domova bez toho, aby ste museli bezcieľne hľadať voľné miesto.

Developerská spoločnosť LICITOR development v spolupráci so svojou dcérskou realitnou spoločnosťou LICITOR reality pre Vás pripravili možnosť prenájmu parkingov pre vaše vozidlo na dvoch lukratívnych miestach v úplnom centre mesta.

Ponuka parkovania pre náročných

Exkluzívnych 9 vnútorných parkovacích miest vo Wellparku, vzdialených minútu pešo od centra mesta, Auparku či Mariánskeho námestia, vám ponúkajú dlhodobé riešenie, kde môžete v bezpečí nechať zaparkované vaše auto len za 180 € s DPH mesačne.

Garážované státia poskytujú nielen komfort, ale aj pohodlie. V zime sa bez problémov vyhnete ometaniu snehu, v lete nenasadnete do rozpáleného auta.

Parkovacie plochy umiestnené na 1. podzemnom podlaží majú zabezpečený vstup pomocou diaľkového ovládača a vjazdom do objektu z ulice Jána Reka, ktorý je naviac chránený kamerovým systémom.

Parkovanie šité na mieru pre každého

Športové typy, ktorým neprekáža prejsť niekoľko krokov navyše, môžu rovnako pohodlne zaparkovať i na ulici Pivovarská, kde je dostupných 14 vonkajších parkovacích miest. Tie sú taktiež vzdialené minútu pešo od centra mesta, Mestského úradu, či čoraz populárnejšieho Bulváru.

Ponuka dlhodobého prenájmu je v tomto prípade len za 120 € s DPH mesačne. Tu môžete nechať svoje vozidlo, a ďalej si vychutnávať krásy mesta z pohľadu chodca nielen smerom do práce. Parkingy disponujú parkovacími zábranami otvárateľnými diaľkovým ovládačom, takže máte istotou, že vám na mieste nikto nezaparkuje.

Koho kontaktovať v prípade záujmu

V súčasnosti je vlastníctvo osobného automobilu štandardnou výbavou jednotlivca, rodiny ako aj firmy,  a dopyt po parkovacích miestach neustále rastie. Preto si aj vy zabezpečte svoje miesto, kým je voľné.

V prípade záujmu môžete kontaktovať maklérov spoločnosti cez bezplatnú infolinku 0800 500 120 alebo ich osloviť napriamo.

Nemáte čas stretnúť sa s maklérom, ale chceli by ste vidieť parkovacie miesta, dohodnite si OBHLIADKU NAŽIVO. Vy sa pohodlne usadíte doma a maklér v REÁLNOM čase odprezentuje dané miesto, ako by ste stáli vedľa neho.

Viac informácií o tejto službe nájdete na: www.reality.licitor.sk


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Licitor development