Projekt Čerešne prináša tri nízkoenergetické domy len 4 minúty a 4 kilometre od centra Žiliny


Foto: Projekt Čerešne prináša tri nízkoenergetické domy len 4 minúty a 4 kilometre od centra Žiliny
Galéria: 18 fotiek

Bývať v pokojnej lokalite na dosah prírody, no napriek tomu nemusieť tráviť množstvo času denným dochádzaním do centra Žiliny. Práve takúto dilemu rieši väčšina ľudí pri výbere nového domova. 

Skĺbiť v sebe obe možnosti a bývať v novostavbe domu je dnes takmer nedostupný luxus. Na tento dopyt odpovedá nový projekt Čerešne vo vyhľadávanej lokalite Považského Chlmca, ktorý ponúkne tri nízkoenergetické domy len 4 kilometre od centra Žiliny.

Novostavby dvojpodlažných domov doprajú nadštandardné bývanie pre štvor- až päťčlenné rodiny a sú ideálne pre ľudí, ktorí majú radi pokoj. Zároveň sa však nechcú vzdať dostupnosti žilinského centra.

Tri jedinečné príležitosti ponúknu domovy s veľkými oknami v každej miestnosti, vďaka čomu bude priestranný interiér dostatočne presvetlený. Domom s obytnou plochou 152 m2 bude dominovať kuchyňa, spojená s jedálenským kútom a obývačkou. 

Z nej sa noví obyvatelia dostanú pohodlne na terasu. V dennej časti na prízemí sa nachádza ešte predsieň, technický kút, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC.

„Na poschodí sú tri spálne so šatníkom, pričom z jednej je výstup na ďalšiu veľkorysú terasu. Samozrejmosťou je druhá kúpeľňa s dvoma umývadlami, vaňou, sprchovým kútom a WC. K domom povedie novovybudovaná spevnená cesta. Pri každom dome je kryté parkovanie pre dve autá. Veľkou výhodou je nízko nákladové vykurovanie domu - infračerveným podlahovým kúrením,“ vysvetľujú realitní makléri Miroslav Balko a Martina Gočová zo spoločnosti WFG reality, ktorá projekt zastrešuje. 


Výhodou lokality, ktorá stále patrí pod mesto Žilina, je plnohodnotná občianska vybavenosť - nájdete tu v blízkom dosahu materskú, základnú aj strednú školu. Nechýba spojenie mestskou hromadnou dopravou či soľná jaskyňa. 

Realitná kancelária WFG reality má viac ako 13-ročnú tradíciu v Žiline a jej makléri sú pripravení poskytnúť vám kompletný servis pri sprostredkovaní kúpy nehnuteľnosti. Všetky otázky o projekte Čerešne troch nízkoenergetických domov vám radi zodpovedia na telefónnych číslach 0948 626 621 alebo 0905 809 919.


Viac informácií nájdete aj na www.wfg.sk

Realitní poradcovia Miroslav Balko a Martina Gočová sú pripravení zodpovedať na všetky otázky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR WFG reality