MŠK Žilina začne jarnú časť šlágrom proti ŠK Slovan Bratislava


Foto: MŠK Žilina začne jarnú časť šlágrom proti ŠK Slovan Bratislava
Galéria: 4 fotky

Už 27. februára sa atraktívnym stretnutím dvadsiateho kola ŠK Slovan Bratislava - MŠK Žilina odštartuje jarná časť Fortuna ligy 2014/2015. MŠK do nej vstupuje ako jesenný majster po kvalitnej príprave s desiatkou zápasov. V nich zaznamenali hráči spolu s trénerom Adriánom Guľom 5 výhier, 3 remízy a 2 prehry. MŠK Žilina na tlačovej konferencii pred začiatkom ligy uviedla zaujímavé fakty ohľadom prípravy.

Príchod dvoch nových hráčov a zapracovanie do kádra

Najvyťaženejším hráčom bol Milan Škriniar s odohranými 704 minútami v deviatich zápasoch, William odohral 664 minút a bol najlepším strelcom tímu so 6 gólmi. Tretím najvyťaženejším hráčom bol obranca Ernest Mabouka s porciou 631 minút.

Počas zimnej prípravy posilnili MŠK mládežnícki reprezentanti Nikolas Špalek a Lászlo Bénes. Nikolas odohral v príprave dokopy 409 minút a hneď v úvodnom zápase strelil 2 góly. Lászlo zatiaľ nastúpil v dvoch prípravných zápasoch a na ihrisku odohral 47 minút. Definitívne schválenie jeho prestupu podlieha ešte súhlasu FIFA, nakoľko ide o medzinárodný prestup hráča do 18 rokov.

Rozširuje sa aj kapacita štadiónu, východná tribúna sa posunie

V prvej etape sa dobuduje severná tribúna, východná sa rozšíri o 8m (tj o jeden modul, “strešný oblúk”) smerom k severnej, pribudne 288miest a západná zas o 8m smerom k južnej, pribudne 255miest. Na hraciu plochu budú nainštalované LED informačné tabule situované pred ST, VT a JT

zdroj: Facebook MŠK Žilina




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu