Polícia hľadá v súvislosti s dnešnou nehodou pod Strečnom svedkov, prípadne kamerové záznamy


Foto: Polícia hľadá v súvislosti s dnešnou nehodou pod Strečnom svedkov, prípadne kamerové záznamy
Galéria: 3 fotky
Foto: KR PZ Žilina

Dnes 28. apríla v podvečerných hodinách došlo na ceste I/18 medzi Žilinou a Martinom k dopravnej nehode, pri ktorej osobné motorové vozidlo zachytilo chodca. Vodič po zrážke z miesta odišiel bez zastavenia, polícia ho však vypátrala. Chodec utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

„Podľa predbežných informácií mal vodič tmavej Škody Superb z doposiaľ nezistených príčin zachytiť chodca. Po kontakte s chodcom vodič nezastavil a pokračoval vjazde smerom na Martin. Na základe vyhláseného pátrania policajné hliadky unikajúceho vodiča zastavili pri obci Krpeľany,“ uviedla žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Vodič počas jazdy ohrozoval aj iných účastníkov cestnej premávky a takmer spôsobil ďalšie dopravné nehody. Potvrdil nám to svedok, ktorý kontaktoval políciu v martinskom okrese a nasmeroval hliadky za unikajúcim vozidlom.

Polícia sa v súvislosti s udalosťou obracia na verejnosť, najmä vodičov, ktorí sa v čase medzi 17:00 a 17:20 hod. pohybovali na ceste I/18 medzi Žilinou a Krpeľanmi a disponujú kamerovým záznamom zachytávajúcim jazdu tmavomodrej Škody Superb smerujúcej po trase Žilina - Martin - Ružomberok.

Polícii pomôžu aj svedkovia, ktorí by mohli k jazde vodiča tohto vozidla, alebo k stretu vozidla s chodcom, poskytnúť dôležité informácie. Osoby, ktoré majú potrebné informácie môžu kontaktovať linku 158, prípadne napísať správu na oficiálnu facebookovú stránku Polícia Slovenskej republiky.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: KR PZ Žilina