Žilinská autoumyváreň MAX začala poskytovať dezinfekciu áut bezplatne


Foto: Žilinská autoumyváreň MAX začala poskytovať dezinfekciu áut bezplatne

Počas aktuálnej koronakrízy dokáže množstvo poskytovateľov služieb pomáhať ostatným aj napriek tomu, že ich vlastné tržby výrazne poklesli. Preventívne opatrenia znamenajú pre množstvo z nich existenčné problémy.

Aj pri takejto situácii sa snaží veľká časť z nich prispôsobiť svoje služby tak, aby okrem zachovania fungovania spoločnosti najmä pomáhali. V posledných dňoch sa k týmto spoločnostiam pridáva aj žilinská autoumyváreň MAX.

Tá už niekoľko dní poskytuje bezplatnú dezinfekciu ozónom všetkým zdravotníkom, záchranárom, hasičom a policajtom. Dezinfekciu v Žiline im pracovníci autoumyvárne poskytnú samostatne a na počkanie. Príslušníci záchranných zložiek môžu prísť so služobnými aj súkromnými autami. 

Bonus aj k štandardným službám

Aj stáli a noví zákazníci autoumyvárne MAX na Solinkách získajú dezinfekciu interiéru v hodnote 19 € ako bezplatný doplnok ku ktorémukoľvek programu umytia.

Dezinfekcia ozónom trvá len približne 15 minút, za ten čas zničí takmer všetky baktérie vo vnútri vozidla. Počas procesu si môžete nechať na sedadlách svoje osobné veci, oblečenie či nákup, po skončení budú kompletne vydezinfikované.

„Ozón je najsilnejšie prírodné dezinfekčné činidlo vo forme plynu aké na planéte máme. Účinne likviduje baktérie, plesne a vírusy vrátane koronavírusu COVID-19. Jeho účinky sa prejavia aj na miestach, kde sa bežná chémia nedostane,“ vysvetľujú pracovníci dezinfekcie autoumyvárne.

Viac informácií získate na telefónnom čísle 0948 80 60 40 alebo na stránke https://autoumyvarenmax.sk/.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoumyváreň MAX