Predajca automobilov ALTERIA MOTOR v Žiline opäť otvorený pre všetkých


Foto: Predajca automobilov ALTERIA MOTOR v Žiline opäť otvorený pre všetkých

Od stredy 22. apríla bolo opatrením vlády umožnené otvoriť ďalším druhom prevádzok, medzi inými aj predajcom automobilov. Spoločnosť ALTERIA MOTOR Žilina, ktorá v našom regióne ponúka vozidlá značky Hyundai, Mazda a Mistubishi, funguje už od stredy v štandardnom režime. 

Predaj vozidiel je otvorený počas pracovných dní od 07:30 hod. do 16:00 hod. Na základe telefonického dohovoru vás veľmi radi obslúžia aj mimo otváracích hodín. Aktuálne je možné pri Mazde využiť akciu „Balík výhod“ až do výšky 4 500 EUR, ktorá obsahuje cenové zvýhodnenie, predĺženú záruku a aj atraktívne financovania.

Pre kúpu nového vozidla môžete využiť aj obľúbené financovanie Super tretinky, Super štvrtiny alebo Super lízing. Až do konca júna platí akcia na Mazdu CX-5 s 0% úrokom.

Pri osobnej návšteve platia naďalej hygienické opatrenia, ktoré chránia vás ako zákazníka aj predajcov. Priestory predajne sú pravidelne vetrané, miesta dotyku sú dezinfikované v častých intervaloch. Vstup do predajne je umožnený len s prekrytím horných dýchacích ciest, zachované sú aj odstupy. 

Otvorený je aj servis, a to v Pondelok až Piatok od 07:30 do 16:00 hod. Ponuka skladových, jazdených aj predvádzacích vozidiel je dnes pestrá, nájdete ju na www.alteria.mazdadealer.sk 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Alteria Motors