Obe prevádzky Sultan Kebab v Žiline sú otvorené, legendárnu Yufku a iné si doprajete aj cez rozvoz


Foto: Obe prevádzky Sultan Kebab v Žiline sú otvorené, legendárnu Yufku a iné si doprajete aj cez rozvoz

Legendárna Yufka v špenátovej, paradajkovej či celozrnnej placke,  tradičný Doner Kebab či burger alebo fitness tanier. To sú len niektoré z pochúťok, ktoré si môžete už opäť dopriať v dvoch prevádzkach Sultan Kebab v Žiline.

V pracovných dňoch od 10:30 hod. do 20:00 si na ul. Makovického (Centrum) aj na A. Bernoláka (Bulvár) môžete prísť vychutnať jedlá, na ktoré ste zvyknutí. Hneď ako to situácia dovolí, budú prevádzky otvorené aj počas víkendov a dlhšie do noci. 

Príprava aj výdaj pokrmov prebieha za prísnych hygienických podmienok, teraz si navyše môžete spraviť predobjednávku na čísle 0915 450 410 na presnú hodinu. Následne si už len pripravené pochúťky v daný čas vyzdvihnete. Zastaviť sa môžete, samozrejme, aj osobne.

Obe prevádzky Sultan Kebab v Žiline sú už otvorené.

Ak by ste si chceli jedlá zo Sultan Kebab vychutnať v pohodlí domova, stále funguje aj rozvoz na rovnakom čísle 0915 450 410, minimálna objednávka je na úrovni 6,50 eur + 1 eur dovoz v Žiline. Vzdialenejšie lokality sú za 2 eurá, informujte sa pri objednávaní.  

Otváracie hodiny pre obe prevádzky Sultan Kebab v Žiline 

Pondelok - Piatok
10:30 hod. - 20:00 hod.

Zapojte sa do súťaže o 20 eur konzumné do Sultan Kebab

Sledujte náš príspevok na Facebooku a zapojte sa do súťaže o konzum na akýkoľvek sortiment z ponuky Sultan Kebab v Žiline.


 



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Sultan Kebab