Využite výhodné hypotekárne sadzby, kým sú ešte k dispozícii


Foto: Využite výhodné hypotekárne sadzby, kým sú ešte k dispozícii
Galéria: 6 fotiek

Ak chcete kupovať nehnuteľnosť na hypotéku, predpokladáme, že nie je vhodné vyčkávať. Vzhľadom na súčasnú epidemiologickú a ekonomickú situáciu banky postupne ohlasujú obmedzenia poskytovania úverov pre rôzne skupiny obyvateľov. Situácia na trhu je neistá, ale ešte stále je možné získať výhodné úvery.

Ako informoval developer projektu Kamence - www.kamence.sk, projekt majú zazmluvnený u niekoľkých partnerských bánk. Keďže ide o novostavbu a nehnuteľnosti so stabilnou hodnotou, získať výhodný úver nie je pre väčšinu ich klientov stále žiaden problém. Developer v tomto období dokáže klientovi poskytnúť kompletný hypotekárny servis bez toho, aby klient musel obiehať niekoľko bánk a riskovať pohybom vo verejných priestranstvách.

Hypotéka z pohodlia domova? 

Aj to sa dá. V súčasnosti je potrebné minimalizovať návštevy verejných inštitúcií, preto developer projektu Kamence dokáže klientom zabezpečiť väčšinu „vybavovačiek“ online vďaka tomu, že projekt Kamence je nastavený vo viacerých bankách, ktoré na kúpu bytov v tomto mestskom bloku poskytujú úvery v zjednodušenom konaní.

Chcete vidieť váš budúci byt? Využite video prehliadky

Novostavba Kamence je tesne pred dokončením, no ak netrváte na osobnej prehliadke, developer Vám zabezpečí video prehliadku vybraného bytu. Byty sa predávajú v štandardnom vybavení – s bezpečnostnými dverami, podlahami, interiérovými dverami, obkladmi a sanitou v kúpeľni a WC, čo podstatne uľahčuje klientom proces vybavenia nového bytu potrebným zariadením. 

Bývanie v prírodnom prostredí je teraz výhodou

Kamence sa nachádzajú v pokojnej lokalite, v blízkosti rieky Kysuca, obklopené prírodným prostredím. Zároveň však majú dobré dopravné napojenie na hlavný ťah do Žiliny. V lokalite novostavieb je plánovaná aj výstavba obchodnej galérie, ktorá obyvateľom poskytne tovary každodennej potreby v bezprostrednej blízkosti. Miesto je ideálne pre ľudí, ktorí hľadajú pokojné bývanie s množstvom zelene a možnosťami športovania v blízkosti bývania.





Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Kamence.sk