Žilinská pizzéria Fantasia rozširuje ponuku jedál, pribudli burgre a kebab


Foto: Žilinská pizzéria Fantasia rozširuje ponuku jedál, pribudli burgre a kebab

Počas ôsmych rokoch existencie v Žiline si vybudovala Pizzéria Fantasia u milovníkov kvalitnej pizze svoje postavenie. K obmene ponuky dochádza aj v týchto dňoch, čo zostáva, je kvalita a rýchlosť dodania. 

Za roky pôsobenia dopĺňala Fantasia jedálny lístok o rôzne špeciality. Dnes pečie nielen klasickú, ale aj bezlepkovú pizzu či dokonca pizzu King Kong s priemerom viac ako pol metra. Nechýbajú chutné cestoviny, šaláty či pizza snacky.

Posilnený rozvoz aj bezpečnosť v čase mimoriadnej situácie

Pizzéria zareagovala na vyhlásenie mimoriadnej situácie okamžite a prijala opatrenia s cieľom pokryť požiadavky čo najväčšieho počtu zákazníkov. Prioritou je maximálna bezpečnosť pri doručení jedál.

Pred niekoľkými dňami pribudli v ponuke ďalšie špeciality, ktoré si objednáte z pohodlia domova. Po novom vám Pizza Fantasia pripraví desať rôznych druhov chutných burgerov aj kebab, doner či yufku.

Osobný kontakt kuriéra so zákazníkom pri prevzatí jedál je minimálny, za objednávku môžete zaplatiť pohodlne vďaka platobnej karte, a to aj bezkontaktne. O platbe kartou vopred informujte pri objednávaní.

Z každej online objednávky získate spätný bonus 10%

Na úroveň rozvozu je neustále kladený dôraz - jedlá musia byť dodané v stanovenej teplote a dohodnutom čase. Zákazníci, ktorí majú otázky ohľadne aktuálnej ponuky, alergénov, alebo sa chcú informovať o možnostiach doručenia, sa môžu kedykoľvek obrátiť na telefónne číslo 0902 305 305.

Pizzéria Fantasia ponúka zákazníkom okrem klasického objednávania cez telefónne číslo aj možnosť zadávania objednávok priamo na webe. Pokiaľ sa zaregistrujete, z každej objednávky získate späť bonus 10% v podobe zľavy na ďalšiu objednávku. Táto akcia nie je limitovaná a platí neobmedzene, aj v čase mimoriadnej situácie.

Objednanie je možné aj bez prihlásenia, avšak v takom prípade nezískavate bonusové kredity. Rozvoz v rámci mesta Žilina je bezplatný, pre ostatné lokality sú účtované poplatky, o ktorých sa zákazník dozvie vždy pred objednávkou. Viac informácií získate na www.pizzafantasia.sk.

Zapojte sa do súťaže o Burger alebo Kebab

Sledujte náš príspevok na Facebooku a zapojte sa do súťaže o nové chutné jedlá z pizzérie Fantasia.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Pizza Fantasia