Súd poslal 34-ročného Pavla, obvineného z vraždy v Lietavskej Lúčke, do vyšetrovacej väzby


Foto: Súd poslal 34-ročného Pavla, obvineného z vraždy v Lietavskej Lúčke, do vyšetrovacej väzby

V pondelok 30. marca vo večerných hodinách došlo v obci Lietavská Lúčka (okres Žilina) k tragickej udalosti, muži pod vplyvom alkoholu sa v rodinnom dome mali najskôr pohádať. Po roztržke následne jeden z nich bodol druhého nožom do hrudníka. 

K zranenému 45-ročnému mužovi bola privolaná záchranná služba. Posádka, ktorá dorazila na miesto zistila,  že pacient po bodnutí do hrude nejaví známky života. Privolaný lekár skonštatoval smrť.

Útočník z miesta po čine ušiel, policajné hliadky preto zahájili pátraciu akciu. Podozrivého muža sa podarilo vypátrať približne do 30 minút, príslušníci polície ho zadržali, obmedzili na osobnej slobode a následne predviedli na policajný útvar.


Vyšetrovateľ Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline obvinil 34-ročného Pavla z obzvlášť závažného zločinu vraždy. Zároveň spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie, o ktorom dnes 3. apríla rozhodoval Okresný súd v Žiline.

Sudca v prípade rozhodol o väzobnom stíhaní a tak po skončení procesu muža v putách odviedli policajti do vyšetrovacej väzby, kde bude čakať na súdny proces.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu