FOTO: FNsP Žilina sa pripája k iniciatíve „Zostali sme v práci pre vás, vy zostaňte doma pre nás“


FOTO: FNsP Žilina sa pripája k iniciatíve „Zostali sme v práci pre vás, vy zostaňte doma pre nás“
Galéria: 7 fotiek
Foto: FNsP Žilina

Aj Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina (FNsP Žilina) sa pripája k iniciatíve „Zostali sme v práci pre vás, vy zostaňte doma pre nás,“ a na sociálnej sieti zverejnila niekoľko fotografií zo svojich oddelení. Do výzvy sa zapájajú lekári, sestry či záchranári z celého Slovenska a apelujú tak na ľudí, aby zostali doma.

„Sme tu pre vás všetci od lekárov, sestier, zdravotníckych asistentov, upratovačiek, farmaceutov, fyzioterapeutov, sanitárov, strážnikov, robotníkov, aj administratívnych pracovníkov a ostatných, ktorých ani nezvládneme vymenovať,“ uvádza žilinská nemocnica vo svojom príspevku.

Slovensko momentálne čelí veľkej skúške, ktorou je šíriaci sa koronavírus. Mnohí ľudia podceňujú závažnosť situácie a nerešpektujú vydané nariadenia vlády.


Najefektívnejšie opatrenie je pritom úplne jednoduché, zostaneme izolovaní doma. V týchto chvíľach je potrebné zvážiť, či je návšteva lekára naozaj nevyhnutná, alebo môže počkať.

„Pre pacientov tu budeme vždy, no dnes všetkých prosíme, aby v týchto chvíľach zvážili, či je pre nich návšteva lekára skutočne nevyhnutná. Ostávame v práci pre všetkých, ktorí to potrebujú, spájame sa a tvoríme jeden tím. Potrebujeme však, aby ste boli jeho súčasťou a tentokrát práve z domu,“ píše ďalej FNsP Žilina.

Fakultná nemocnica s poliklinikou v Žiline ďakuje všetkým za to, že chránia seba i zdravotnícky personál.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: FNsP Žilina