V play-off si MsHK Žilina zmerá sily v derby s Martinom, domáce zápasy odohrá v nedeľu a pondelok


Foto: V play-off si MsHK Žilina zmerá sily v derby s Martinom, domáce zápasy odohrá v nedeľu a pondelok Foto: ilustračné

Dnešným prvým kolom začína pre žilinských hokejistov play-off Slovenskej hokejovej ligy, Vlci odohrajú na pôde rivala z Martina dva zápasy a následne sa séria presunie do Žiliny.

V regionálnom derby sú síce favoritmi domáci, no v poslednom zápase ťahali za dlhší koniec práve hokejisti MsHK Žilina. V januári dokázali v Martine vybojovať víťazstvo 2:1 po predĺžení.

Na výkon budú chcieť nadviazať aj v dnešnom a zajtrajšom zápase, ktoré začínajú o 18:00 hodine na Zimnom štadióne v Martine.

Po dvoch zápasoch sa na ďalšie dva premiestni hra do Žiliny, Vlci privítajú rivala v nedeľu 8. marca a pondelok 9. marca. Rovnako aj u nás sú časy začatia zápasov naplánované na 18:00, permanentky sú v platnosti.  

„ Vzájomné zápasy mali vždy charakter derby a boli plné emócií, napätia a rivality, rovnako tomu bude aj v zápasoch play-off,“ pozýva klub. Prípadné piate kolo je naplánované opäť v Martine na stredu 11. marca. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu