FOTO: Žilinská autoumyváreň zvolila netradičný spôsob propagácie, nápadne pripomína volebnú kampaň


FOTO: Žilinská autoumyváreň zvolila netradičný spôsob propagácie, nápadne pripomína volebnú kampaň
Galéria: 5 fotiek

Vo viacerých častiach Žiliny sa v posledných dňoch objavujú reklamné bilboardy, ktoré na prvý pohľad nápadne pripomínajú volebnú kampaň. Nachádzajú sa na hlavných ťahoch aj sídliskách, svojim vzhľadom vytvárajú u ľudí prvotný dojem politickej reklamy, po dôkladnejšom prezretí však mnohých pobavia.

Veľká červená plocha so siluetou rečníka za rečníckym pultom obsahuje vždy iný slogan. Mnohé sú ľuďom povedomé, ale v mierne inom znení a to z aktuálnych aj starších volebných kampaní.

Na prvý pohľad politická reklama však nepatrí žiadnemu kandidátovi ani politickej strane, stojí za ňou nová autoumyváreň sídliaca v obchodnom centre MAX na Solinkách. Tá zvolila takýto netradičný spôsob, ako zaujať motoristov a zároveň sa im dostať do povedomia.

Nám sa podarilo niekoľko takýchto reklamných plôch zdokumentovať a získať aj vyjadrenie majiteľa autoumyvárne: „Už nás nebavia sľuby politikov, ktoré nevedia splniť. Preto sme chceli takouto formou ľudí pobaviť a zároveň im dať najavo, že naše sľuby vieme splniť hneď a nielen po voľbách. A navyše, každý, kto si k nám príde v deň volieb umyť vozidlo, dostane keramický vosk zdarma v hodnote 19€.“




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Inzercia/PR článok