Diskusia "Môžu voľby dopadnúť dobre?" v Žiline už v piatok 14. februára o 18:00 hod.


Foto: Diskusia "Môžu voľby dopadnúť dobre?" v Žiline už v piatok 14. februára o 18:00 hod. Foto: Za slušné Slovensko

Predstavitelia iniciatívy Za slušné Slovensko a ich hostia v rámci turné s názvom “Tu a teraz” cestujú po Slovensku s diskutujú s voličmi vo viac ako šesťdesiatich regiónoch. V rámci série podujatí navštívia už zajtra 14. februára 2020 Žilinu, v Artfore na Mariánskom námestí začína diskusia o 18:00 hodine. Diskusiu moderuje Juliána Horváthová, hosťami budú Karolína Farská, Zuzana Wienk a Andrej Zháňač.

„Nálada na Slovensku sa zmenila. Cítiť, že ľudia to chcú akosi inak. Majú nádej, že to môže byť lepšie, ale sú aj sklamaní a nedôverčiví. A tak budú pristupovať aj k voľbám – buď pokojne, s nádejou a rozvahou, alebo v strachu a nedôverčivo. Ak pôjdeme ako občania voliť v hneve, môže sa nám stať, že nevytrestáme len nehodných politikov, ale aj samých seba,“ pozývajú organizátori.

V deň druhého výročia vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej, v sobotu 21. februára 2020, sa v Žiline uskutoční spomienkové zhromaždenie “Za Jána, za Martinu a za slušnú krajinu”. Začiatok zhromaždenia je o 17:00 hodine na Mariánskom námestí.  



Miesto: Artforum Žilina
Dátum: 14.02.2020 - 18:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Za slušné Slovensko