Nemáte na nedeľu program? Hokejový klub oslavuje 90 rokov!


Foto: Nemáte na nedeľu program? Hokejový klub oslavuje 90 rokov!

História žilinského hokejového klubu siaha až do roku 1925, čím sa Žilina radí k najstarším hokejovým klubom na Slovensku. Za uplynulých 90 rokov si klub prešiel rôznymi fázami, od bojov v nižších súťažiach až po svoj vrchol v sezóne 2005/2006. V pamätnej sezóne sa MsHK stal majstrom SR.

Odvtedy sa klub zväčša potáca na spodných priečkach tabuľky. Táto sezóna opäť navyšla podľa predstáv a klub bojuje o udržanie sa v extralige. Napriek týmto skutočnostiam v posledných týždňoch láka hokej viac ako v minulom roku a najmä skalní “ultras” vytvárajú na slovenské pomery búrlivú atmosféru.

V nedeľu hrá MsHK Žilina jeden z posledných domácich zápasov a bude bojovať o dôležité body, potrebné na vyhnutie sa baráži. Zároveň si fanúšikovia pripravili k príležitosti 90 rokov od založenia klubu choreografiu a niekoľko ďalších prekvapení.

MsHK ŽILINA vs Dukla Trenčín
Kedy? 15.02. od 17:30
kde? Zimný štadión Žilina - DOXXbet aréna
Cena vstupenky je 3€.

Žilinak v spolupráci s hokejovým klubom pripravil súťaž o 2x 2 lístky. Stačí ak do komentárov k článku na Facebooku napíšete presný dátum založenia klubu. My náhodne vylosujeme 2 víťazov, ktorí získajú zadarmo po 2 vstupenky.

Miesto: -
Dátum: 15.02.2015 - 17:30



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu