AKTUÁLNE: Slovenská pošta pozastavila prijímanie zásielok s doručením do Číny, Macao a Hong Kongu


Foto: AKTUÁLNE: Slovenská pošta pozastavila prijímanie zásielok s doručením do Číny, Macao a Hong Kongu Foto: ilustračné

Dnes informovala Slovenská pošta o opatrení, ktoré realizuje od zajtrajšieho dňa a súvisí s preventívnymi opatreniami na zamedzenie širénia koronavírusu. Od utorka tak na poslanie zásielky do Číny, Macao a Hong Kongu nevyužijete služby posty.

„V dôsledku obmedzení v medzinárodnej leteckej preprave, ktorá je jedným z nosných spôsobov prepravy medzinárodnej pošty, Slovenská pošta od utorka 4. februára 2020 dočasne pozastavuje prijímanie medzinárodných listových zásielok, balíkov a zásielok EMS s doručením do Číny, Macao a Hong Kongu,“ uviedla k zrušeniu inštitúcia. 

Opatrenie uplatňuje Slovenská pošta v súvislosti so zrušením alebo zmenou letov medzinárodných leteckých prepravcov z alebo do Číny, doručovanie zásielok, ktoré prídu na Slovensko pokračuje bez zmeny. Ako sme informovali v predošlom článku, v dôsledku bezpečnostných opatrení však môže byť ich doručovanie omeškané.  


O vývoji a zmenách v situácii s doručovaním bude pošta zákazníkov priebežne informovať.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu