Žilinu čaká najväčšie stretnutie fanúšikov kultovej kapely Depeche Mode


Foto: Žilinu čaká najväčšie stretnutie fanúšikov kultovej kapely Depeche Mode

Smer Klub 77 privíta v sobotu 25. januára už po druhýkrát davy fanúšikov kultovej kapely Depeche Mode. Black Celebration, alebo inak povedané Depeche Mode party má na celom Slovensku dlhoročnú tradíciu a preto na “čiernej mape” nemôže chýbať ani Žilina. Minulý rok klub privítal desiatky nielen domácich depešákov, ale aj priaznivcov z Čiech a Poľska.

Z kapacitných dôvodov nie je možné pozvať na túto párty originál Depeche Mode, preto si návštevníci budú musieť vystačiť s ich revival bandom, ktorý je ale tak presvedčivý, že s prižmúrením očí si rozdiel ani nevšimnete.

Trojica z českého Ústí nad Labem hrá repertoár tejto legendy už viac ako 20 rokov. Koncertný program stavajú nielen na osvedčených hitoch, ale aj na menej známych, no rovnako silných a úderných skladbách.

Okrem takmer dva a pol hodinového koncertu je pre návštevníkov pripravená videodisktéka, pozostávajúca z najväčších hitov, koncertných verzií, či raritných nahrávok, o ktorú sa postarajú stálice každej dobrej Depeche Mode party – DJ Škodis a DJ Martens. Priestor samozrejme dostanú aj tanečné synthpopové skladby éry osemdesiatych rokov.

Brány Smer klubu 77 sa otvárajú o 20:00, koncert DM revival začína o deviatej a párty potrvá až do skorých ranných hodín. Pripravený je naozaj bohatý program a nie je nutné poznať dokonale celý repertoár Depeche Mode, aby ste si party naozaj užili.


Vstupenky:
http://www.smer77.sk/rezervacia-vstupeniek/ 

Web klubu:
http://www.smer77.sk/ 

Facebook event:
https://www.facebook.com/events/1412894328860636/



Miesto: Smer Klub 77 Žilina
Dátum: 25.01.2020 - 20:00



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Smer Klub 77