Študenti zdravotníckej školy v Žiline pomôžu spolužiakovi v neľahkej situácii výťažkom za masáže


Foto: Študenti zdravotníckej školy v Žiline pomôžu spolužiakovi v neľahkej situácii výťažkom za masáže Foto: ilustračné

Po tom, ako sa dozvedeli o vážnej chorobe maminy jedného zo žiakov školy, sa rozhodli študenti na Strednej zdravotníckej škole v Žiline zorganizovať deň, počas ktorého budú poskytovať služby v Relaxačno - regeneračnom centre. Celý výťažok následne venujú na pomoc práve tomuto žiakovi.

V stredu 29. januára 2020 sa tak môžete zrelaxovať a zároveň pomôcť. Relaxačné a regeneračné centrum pri Strednej zdravotníckej škole sa nachádza na Hlbokej ulici a v daný deň si tu od 8:00 hodiny do 18:00 hodiny môžete dopriať klasickú či reflexnú masáž, manuálnu aj prístrojovú lymfodrenáž alebo rašelinový zábal.

Cenník služieb je symbolický, no prispieť môžete podľa vlastného uváženia aj s ohľadom na to, že stopercent výťažku poputuje na pomoc žiakovi a jeho mamine. 

„Snažíme sa pomôcť žiakovi našej školy s neľahkým osudom v rodine. Zapojiť sa môžete tak, že prídete na masáž, peniaze za služby budú odovzdané tomuto žiakovi. Na poskytovaní služieb sa zúčastní niekoľko desiatok študentov,“ uviedla jedna z organizátoriek akcie.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu