Od septembra sa sprísnia testy v autoškolách, využite voľné ponuky na pôvodné kurzy


Foto: Od septembra sa sprísnia testy v autoškolách, využite voľné ponuky na pôvodné kurzy

Úspešnému absolvovaniu skúšok v autoškole a získaniu vodičského oprávnenia predchádza príprava na zvládnutie teoretickej časti. Ako sme boli donedávna zvyknutí, testy si bolo možné vyskúšať bezplatne na internete či v rôznych učebniciach. Od 1. septembra sa ale všetko zmení.

Vyhláška ministerstva vnútra mení spôsob, akým budú prebiehať záverečné testy v autoškolách. Po novom sa skúška uskutoční priamo na polícii, kde žiaci absolvujú testy na počítačoch. Teoretická skúška v digitálnej forme by mala obsahovať okrem pravidiel cestnej premávky aj dve otázky o údržbe vozidla. Je predpoklad, že úspešnosť na nových skúškach oproti starým výrazne klesne.

„Počítač bude každému uchádzačovi generovať náhodné otázky, ktoré pozostávajú celkom zo 4 000 otázok a ktoré sa nebudú dať vopred naučiť v aplikácii s testami ako doteraz,“ spresňuje zástupca žilinskej autoškoly PRO.

Nečakajte na ťažšie skúšky, prihláste sa teraz

Tí, ktorí ešte len zvažujú absolvovanie kurzu, majú teraz posledné mesiace na rozmyslenie. Príjem prihlášok do kurzov so starým systémom skúšok sa čoskoro uzavrie. Absolvovanie celého kurzu trvá približne 3 až 4 mesiace. Autoškola PRO pri tejto príležitosti ponúka svoje voľné termíny a navyše aj zľavu 100 eur.

„Pri tejto príležitosti sme sa rozhodli dať každému záujemcovi zľavu vo výške 100 EUR z našej cenníkovej ceny. Vodičák je u nás navyše možné urobiť aj na splátky - cez našu alebo splátkovú spoločnosť,“ dodáva jeden z majiteľov.

Bližšie informácie ako aj možnosť objednania kurzu získate na autoskola.pro/kontakt, kde pri vyplnení formulára stačí uviesť do poznámky kód STARE SKUSKY 100 a zľava je vaša.

Autoškola PRO je známa v Žiline svojim nadštandardným spôsobom výučby. Na rozdiel od bežných autoškôl učí budúcich šoférov písaným aj nepísaným pravidlám a lepšiemu predvídaniu situácií v premávke.



Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR autoškola PRO