Lyžovanie, wellness aj skvelé jedlo: užite si zimu v Resorte Valachy


Foto: Lyžovanie, wellness aj skvelé jedlo: užite si zimu v Resorte Valachy

Plánujete, kam v zime vyraziť (nielen) počas jarných prázdnin? Stavte na istotu kúsok od domova a užite si dokonale pohodovú zimu s lyžovaním, špičkovým wellness aj prvotriednou gastronómiou len 3 kilometre za českou hranicou - vo vychýrenom Resorte Valachy vo Velkých Karlovicích, uprostred krásnej prírody Beskýd.

Cez deň si môžete zalyžovať v Ski areáli Razula či inom z radu stredísk v okolí, vyraziť do bežkárskych stôp alebo sa “len tak” prechádzať a kochať krásami tunajšej krajiny. Potom iste príde vhod odpočinok.

V relaxačnom centre Wellness Horal sa môžete príjemne prehriať v troch termálnych bazénoch s teplotou až 36 °C, ale aj v saunách, vonkajšom i vnútornom whirlpoole či parnom kúpeli. Vašu relaxáciu znásobia starostlivosť masérov z Thajska, Srí Lanky, Filipín, Bali a Indie, jedinečné saunové rituály alebo novinka: telové zábaly Lakshmi.

Nesmieme zabudnúť ani na jedlo. Reštaurácie hotelov Lanterna a Horal nadchnú milovníkov modernej krajskej gastronómie, v hoteli Pod Javorem vás čaká poctivá domáca kuchyňa a nevynechajte ani Bistro Razula s víkendovou ponukou pizze.

A čo podniknúť, keď sa vám nechce von? Okrem kúpania si môžete napríklad zahrať bowling, vyskúšať si golf s rodinným programom Golf pre každého v teple “pod strechou” alebo sa natiahnuť pri lekcii jogy. Skrátka pestrá dovolenka pre všetkých! 

Tip pre náročných: Hotely Lanterna a Horal ponúkajú pobytový balík Zimní dovolená, ktorý zahŕňa ubytovanie detí zadarmo, neobmedzený wellness, masáž, zapožičanie bežiek, zľavu na skipas do stredísk Razula aj Makov a ďalšie výhody.
Last minute akcia: zvýhodnené ceny vo vybraných termínoch.
Lacnejší variant: Ubytujte sa v hoteli Pod Javorom priamo pri zjazdovke Horal, s raňajkami a 50% zľavou na termálne bazény. Výborná domáca kuchyňa vrátane obedových menu! 

Rezort Valachy stojí za návštevu aj “na otočku”. Ski areál Razula láka na akciu V zime lyžuj, na jar plávaj: k vybraným skipasom obdržíte voľnú vstupenku na 2,5 hodiny do termálnych bazénov Wellness Horal.

Vleky sú v prevádzke denne od 8:30 až do 17:30 hod. Najmä zjazdovka Horal je vychýrený ako ideálne miesto pre deti a začiatočníkov. Nájdete tu aj lyžiarsku školu s požičovňou, detským parkom s pojazdným kobercom a pri dostatku snehu je tu aj jediný snowbuting v Zlínskom kraji.

Tipy na akcie: 

  • Škola běžeckého lyžování 26. – 29. 1.
  • Závody o pohár strašidýlka Razuláka: 19. 1., 23. 2. a 1. 3. 
  • Saunová noc ve Wellness Horal: 1. 2.
  • Noční stopa Valachy: 8. 2.
  • Valentýnské lyžování za hubičku: 10. – 14. 2.
  • Valentýnský degustační večer: 14. 2.
  • Maškarní lyžovačka na Horalu: 14. 3.

Dávate pred zimnými športmi prednosť relaxácii vo dvoch? Alebo hľadáte darček na Valentína? Pozvite svoju drahú polovičku na romantický víkend na horách.

S pobytovým balíčkom Romantické hýčkání na 2 alebo 3 noci vás čaká na izbe na privítanie fľaša sektu, miska ovocia a tiež župan, v ktorom sa spoločne môžete uchýliť do wellness a užívať si tam časovo neobmedzenú relaxáciu vo dvojici. V cene je aj masáž, tvárové ošetrenie, šesťchodová večera v zážitkovej reštaurácii Vyhlídka a raz za pobyt raňajky do postele. 

Tip pre náročných: najluxusnejšie hotelové izby majú aj vlastný krb a vírivku.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: PR Resort Valachy