Na ceste medzi Žilinou a Bytčou došlo ráno k vážnej nehode, vodič náraz do konštrukcie neprežil


Foto: Na ceste medzi Žilinou a Bytčou došlo ráno k vážnej nehode, vodič náraz do konštrukcie neprežil Foto: KR PZ Žilina

Dnes 15. januára došlo v čase okolo 07:00 hod. k vážnej dopravnej nehode na ceste I/61 v Žiline. V úseku medzi mestskou časťou Strážov a obcou Horný Hričov narazilo osobné auto do konštrukcie nadchodu. 

Vodič osobného auta značky Seat mal z doposiaľ nezistených príčin prejsť mimo cesty vpravo, kde v rýchlosti nabúral do oceľového schodiska. Pri náraze utrpel zranenia, ktorým na mieste podľahol.

Na miesto boli vyslané všetky záchranné zložky, informáciu o nehode potvrdilo ako prvé Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Žiline. Počas odstraňovania následkov nehody nebola obmedzená premávka.


Okolnosti dopravnej nehody vyšetruje polícia v Žiline.

Aktualizácia

Pri nehode zasahovali hasiči z Hasičskej stanice v Žiline. Išlo o čelný náraz osobného motorového vozidla do oceľovej konštrukcie nadchodu ponad cestu a železnicu pri autobusovej zastávke, v ktorom sa nachádzala zakliesnená jedna osoba s mnohopočetnými zraneniami v bezvedomí.

„Po zabezpečení značne zdeformovaného vozidla hasiči vyslobodili osobu z vozidla a odovzdali lekárovi Záchrannej zdravotnej služby, ktorý konštatoval smrť. Cesta I/18 bola prejazdná. Po zdokumentovaní dopravnej nehody PZ SR bolo osobné motorové vozidlo odvezené odťahovou službou,“ uviedol Michal Kypus, hovorca HaZZ v Žiline.

Dopravná nehoda na ceste I/61. Zdroj: HaZZ Žilina


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu