Do regionálneho kola súťaže neprofesionálnych fotografov AMFO 2020 prebieha prihlasovanie do 14.1.


Foto: Do regionálneho kola súťaže neprofesionálnych fotografov AMFO 2020 prebieha prihlasovanie do 14.1. Foto: ilustračné - pixabay.org

Aj tento rok vyhlasuje Krajské kultúrne stredisko (KrKS) regionálne kolo postupovej súťaže amatérskej fotografickej tvorby AMFO 2020. Do najstaršej a najprestížnejšej celoštátnej súťaže v tejto oblasti sa môžu amatérski fotografi prihlásiť už len do 14. januára 2020. 

AMFO umožňuje rozvíjať talent i technické zručnosti tvorcov rôznych vekových skupín - detí, mládeže a dospelých. Zároveň prispieva k zmysluplnému využitiu voľného času. Súťaže sa môžu zúčastniť amatérski fotografi bez rozdielu veku žijúci alebo pôsobiaci v regióne Horné Považie – okresy Žilina a Bytča. 

Súťažiaci sa prihlasuje do vekových skupín a kategórií podľa veku, ktorý dosiahol v roku vzniku fotografie. Fotografia nesmie byť staršia ako 3 roky. 

Súťažné skupiny: 
I. veková skupina: autori do 16 rokov 
a. kategória: čiernobiela fotografia 
b. kategória: farebná fotografia 

II. veková skupina: autori do 21 rokov 
a. kategória: čiernobiela fotografia 
b. kategória: farebná fotografia  


III. veková skupina: autori nad 21 rokov (okrem poslucháčov a absolventov študijného odboru fotografia) 
a. kategória: čiernobiela fotografia 
b. kategória: farebná fotografia  

Pre všetky tri vekové skupiny bez rozlíšenia veku 
c. kategória: multimediálna prezentácia 
d. kategória: cykly a seriály  

Do súťaže sa prihlásite vyplnením elektronického formulára na stránke Národného osvetového centra: http://www.nocka.sk/sutaze-a-prehliadky/amfo/, v časti „Chcem sa prihlásiť“ do 14. januára 2020.

Súťažné fotografie je potrebné priniesť vytlačené v stanovenom formáte najneskôr do 14. januára 2020 osobne alebo poslať na adresu Krajské kultúrne stredisko, Horný val 20, 010 01 Žilina. Na zadnú stranu fotografie je potrebné nalepiť identifikačný štítok. 

Viac informácií o súťaži nájdete na krskzilina.sk alebo na tel. čísle 0915 787 299


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Krajské kultúrne stredisko v Žiline