Opitá žena jazdila žilinskou MHD bez zaplatenia, následne vypila nemrznúcu zmes na čerpacej stanici


Foto: Opitá žena jazdila žilinskou MHD bez zaplatenia, následne vypila nemrznúcu zmes na čerpacej stanici

Mestská polícia dnes informovala o prípade z piatka 27. decembra, kedy oznamovateľ - vodič trolejbusu telefonicky nahlásil, že má vo vozidle opitú ženu, ktorá sa sústavne presúva hromadnou dopravou bez zaplatenia cestovného. Vodič mal tiež uviesť, že po príjazde na konečnú zastávku táto pasažierka odmieta vystúpiť.

„Za asistencie hliadky na ulici Sv. Cyrila a Metoda vodič ženu, zrejme občianku Maďarska, z prepravy vykázal. V čase o 23:42 hod. bol prijatý telefonát od oznamovateľa, ktorý uviedol, že ho na čerpacej stanici na ulici Sv. Cyrila a Metoda obťažuje neznáma žena. Hliadkou na mieste zistená žena, ktorá bola skôr vykázaná z MHD,“ uvádza Mestská polícia Žilina.

Neznáma žena podľa informácií MP Žilina s najväčšou pravdepodobnosťou trpela duševnou poruchou. Pred príchodom hliadky vypila zo stojana na čerpacej stanici vodu s nemrznúcou zmesou do ostrekovačov. Po vypití tejto kvapaliny následne zvracala, preto bolo nevyhnutné privolanie posádky RZP, ktorá ju previezla na vyšetrenie do žilinskej nemocnice.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Mestská polícia Žilina