FOTO: V obci Stráža horí budova autoservisu, zasahujú profesionálni aj dobrovoľní hasiči


FOTO: V obci Stráža horí budova autoservisu, zasahujú profesionálni aj dobrovoľní hasiči
Galéria: 14 fotiek
Foto: Hasiči Varín

Krajské operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru dnes 25. decembra 2019 v čase o 10:00 hod. informovalo o požiari budovy v obci Stráža. Podľa zverejnených informácií má horieť budova autoservisu.

„Pri požiari autoservisu v obci Stráža zasahuje v týchto chvíľach 29 profesionálnych a dobrovoľných hasičov. Celý objekt je zachvátený v plameňoch v 3. fáze horenia, oheň hasiči zatiaľ nemajú pod kontrolou,“ uvádza Prezídium Hasičského a záchranného zboru na sociálnej sieti.

V objekte s rozmermi 20 x 6 metrov hrozí prepadnutie strešnej konštrukcie. Príčina vzniku požiaru zatiaľ nie je známa. Pri hasení zasahujú profesionálni hasiči zo Žiliny a z Terchovej, ďalej zo Záchrannej brigády v Žiline a dobrovoľní hasiči z obcí Varín a Dolná Tižina.

Aktualizácia 13:00 hod.

Hasičom sa po takmer 3 hodinách podarilo požiar lokalizovať, v ďalších hodinách budú pracovať na jeho likvidácii. Počet síl a prostriedkov je postačujúci, na mieste zasahuje 30 hasičov s 8 kusmi hasičskej techniky. Doposiaľ nedošlo pri udalosti k žiadnym zraneniam.




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Prezídium HaZZ