Hasiči zo Žiliny zorganizovali zbierku, následne potešili najmenších pacientov v nemocnici


Foto: Hasiči zo Žiliny zorganizovali zbierku, následne potešili najmenších pacientov v nemocnici Foto: ZB HaZZ Žilina

Aj tento rok sa príslušníci Záchrannej brigády Hasičského a Záchranného Zboru v Žiline rozhodli pomáhať druhým v predvianočnom čase. Kým minulý rok zbierali hasiči hračky pre detské oddelenie vo Fakultnej nemocnici s poliklinikou v Žiline, tento rok zbierali medzi sebou finančné prostriedky. Každý príslušník prispel podľa vlastného uváženia. 

 Vďaka štedrosti darcov sa podarilo vyzbierať sumu na zakúpenie TV do jednej z novozrekonštruovaných izieb pre najmenších pacientov, hasiči darovali deťom v nemocnici a aj rozdali pexesa a kalendáriky s hasičskou tématikou.

„Po milom prijatí pani primárkou, vedúcou sestrou a odovzdaní daru, sme boli prevedení po oddeleniach, ktoré nám boli predstavené a tiež vysvetlené, ako sa o deti rôzneho veku starajú, čo všetko pre nich v rámci svojích možností robia alebo ako sa s nimi učia. Týmto chceme poďakovať celému kolektívu za ich čas a ochotu, ale aj za plnenie ich poslania pomáhať- robte aj naďalej to, čo robíte pre tých najmenších ako najlepšie viete. Malým bojovníkom ďakujeme sa prijatie a za úsmev a tiež im želáme skoré uzdravenie, nech sú čo najskôr doma s rodinou,“ dodali hasiči k návšteve oddelenia.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: ZB HaZZ Žilina