Hádzanársky klub Slovan Malá Fatra na poslednom tohtoročnom turnaji s úspechmi chlapcov aj dievčat


Foto: Hádzanársky klub Slovan Malá Fatra na poslednom tohtoročnom turnaji s úspechmi chlapcov aj dievčat Foto: Slovan Malá Fatra

Hádzanársky klub Slovan Malá Fatra absolvoval v nedeľu 15. decembra svoj posledný tohtoročný turnaj v minihádzanej. Dievčatá ho odohrali v Partizánskom a chlapci v Kysuckom Novom Meste. Dievčatá vycestovali pre chorobu v oklieštenej zostave, ale i napriek tomu dokázal “A” tím turnaj vyhrať.

I keď na začiatku zakopli po nekoncentrovanom výkone s dievčatami z MHáK Martin, následne vyhrali všetky zápasy a zaslúžene zvíťazili (Trenčín A, Bytča A, THA Martin, Partizánske A). Najúspešnejšie strelkyne boli Majka Bartková, Terezka Tardová a Ivanka Túčeková. V bráne ako obvykle veľmi dobre zachytala Terezka Matisová.

Tím “B” odohral až 6 zápasov a pre najmladšie dievčatá to nebolo vôbec jednoduché. Síce nedokázali vyhrať ani v jednom zápase no odovzdali na ihrisku úplne všetko. Najviac gólov strelila Sárka Sabolová.

Zostava: M. Bartková, I. Túčeková, Ter. Tardová, T. Matisová, R. Švajdová, A. Turská, S. Sabolová, Tam.Tardová, T. Krišteková, M. Ďurajková, V. Turský


Chlapci z “A” tímu zvíťazili v troch zápasoch (THA Martin, Považská Bystrica B, Bojnice B) a len jeden prehrali (Čadca). Okrem toho, že si opäť schuti zastrieľali, sa v hre neustále zlepšujú po všetkých stránkach. Najlepší strelci v tíme boli Filip Repáň a Rišo Micheľ. K celkovému výbornému výsledku významne pomohol Jakub Cíba v bráne.

Chlapci z “B” tímu odohrali tento víkend len tri zápasy, zvíťaziť sa im však nepodarilo. Zlepšujú sa ale výrazne v obrane i streľbe. V lepších výsledkoch im zatiaľ bránia viaceré technické chyby. Najlepší strelci boli Šimon Krištek, Alex Vrabec a Matúš Čerňan. Výborný výkon v obrane podal Denis Haviar.

Zostava: R. Micheľ, F. Repáň, M. Cseri, K. Kríž, J. Cíba, Š. Krištek, D. Haviar, M. Šugár, A. Vrabec, M. Čerňan, K. Čerňanová, V. Cíbová, J. Milučký


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Slovan Malá Fatra