V priestoroch budovy na Poštovej ulici bola umiestnená prezentácia a petícia za záchranu Všiváka


Foto: V priestoroch budovy na Poštovej ulici bola umiestnená prezentácia a petícia za záchranu Všiváka Foto: Iveta Martinková

V priestoroch budovy na Poštovej ulici na sídlisku Vlčince je od dnešného dňa umiestnená prezentácia, ktorá poukazuje na dlhý a náročný proces vedúci k postupnému vyčisteniu a oživeniu mestského vodného toku Všivák. Za aktivitou stojí mestská poslankyňa Iveta Martinková.

Cieľom je oslovenie všetkých ľudí, ktorým záleží na tom, aby sa naše životné prostredie zlepšovalo, V prípade, že máte alebo aj nemáte cestu okolo, zavítajte na Poštovú č. 1, kde sú v átriu administratívnej budovy nainštalované panely poukazujúce na jednotlivé kroky k záchrane miestneho biokoridoru potoka Všivák.

„Súčasťou tejto prezentácie je aj petícia dostupná v kaviarni Post Café. Pritom budete mať príležitosť dať si v krásnom prostredí chutnú kávu prípadne sa naobedovať v kantíne. Ďakujem Michalovi Kyškovi za kvalifikovanú pomoc pri výrobe posterov, veľká vďaka smeruje aj k vedeniu firmy Reinoo,“ uvádza poslankyňa Martinková.

Spoločnosť Reinoo poskytla svoje reprezentatívne priestory za účelom pomoci potoku Všivák. Budova Poštová 1 vychádza z konceptu modernej a trvalo udržateľnej stavby, šetrnej k životnému prostrediu a energetickým zdrojom.


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Iveta Martinková