Za prvý deň predali 4-tisíc suvenírov s nulovou hodnotou a motívmi Národného parku Malá Fatra


Foto: Za prvý deň predali 4-tisíc suvenírov s nulovou hodnotou a motívmi Národného parku Malá Fatra Foto: Turistické centrum Terchová

V poslednú novembrovú sobotu odštartoval v Turistickom centre v Terchovej predaj suveníro s nulovou hodnotou s témou Národný park Malá Fatra. Z celkového nákladu (10 000 kusov) sa počas prvého dňa predaja minuli približne dve pätiny.

Suveníry vychádzajú na počesť významných miest alebo výročí, autorom námetu prírodných krás a turistických atrakcií v okolí Terchovej je Akad. mal. Stanislav Lajda. Cena suveníru predstavuje tri eurá. V deň začatia predaja čakalo na otvorenie centra viac ako sto ľudí.

„Ľudia čakali na začiatok predaja už od štvrtku od 06:00 hod. V sobotu ráno sme začali predaj o 8:00, avšak otvorili sme už od šiestej ráno, aby sa ľudia zohriali a ponúkli sme ich teplým čajom a kávou. Na začiatku predaja tu bolo viac ako sto ľudí. V prvý deň predaja sa predalo približne štyri tisíc bankoviek,“ doplnila Mária Štefková z Turistického centra Terchová.

Ľudia čakajúci na zakúpenie suveníru. Zdroj: Turistické centrum Terchová




Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu

Zdroj: Turistické centrum Terchová