Mestskú limuzínu Audi sa nepodarilo v prvom kole odpredať, ponukové konanie vyhlásilo mesto opäť


Foto: Mestskú limuzínu Audi sa nepodarilo v prvom kole odpredať, ponukové konanie vyhlásilo mesto opäť Foto: ilustračné

Osobný automobil Audi A8 Long, ktorý pred niekoľkými rokmi zakúpilo vedenie mesta Žilina pre potreby primátora Igora Chomu, sa v prvom kole ponukového konania nepodarilo odpredať.

Mesto teraz preto limuzínu, za ktorú zaplatilo 71 777 eur, ponúka opäť. Cena je rovnaká ako v prípade predošlého konania a vychádza zo všeobecnej hodnoty stanovenej znaleckým posudkom. Vozidlo dnes stojí v garáži a nevyužíva sa, primátor Peter Fiabáne využíva Škodu Superb.

„Pokiaľ sa dá, na služobné cesty využívam Škodu Superb a je to úplne v pohode, nič mi tam nechýba. Myslím, že je to adekvátne auto pre primátora mesta,“ doplnil na jednom zo zasadnutí Mestského zastupiteľstva v Žiline primátor.


Lehota na doručenie ponúk uplynie 11. decembra 2019, kritériom pre výber víťaza bude opäť najvyššia ponúknutá suma. Rozdiel medzi cenou nadobudnutia a súčasnou hodnotou 30 670 eur predstavuje viac ako 40-tisíc eur, víťaz ponukového konania môže uchádzač uhradiť jednorázovo alebo počas jedného kalendárneho roka v splátkovom kalendári. 


Správy e-mailom Poslať tip Nahlásiť chybu